A szüleim amióta felnőttem 1 Ft-al nem patronáltak, sőt még ők vették el a pénzemet amikor velük laktam, ők azt hiszik az a nagy támogatás, hogy ehetek náluk. Hogy lehetnek ilyen mérgező szüleim?
Figyelt kérdés
2023. dec. 26. 13:06
11/31 anonim válasza:
Minek mész hozzájuk, ha mérgezőek?
Az enyém is az volt, de nem is tartom a kapcsolatot.
Ja, érettségi után nem sokkal mentem egy táskával otthonról albérletbe, mégis elvégeztem munka mellett egy egyetemet.....
12/31 anonim válasza:
Felnőttként nem kell náluk enned. Amúgy az meg van, hogy az élelmiszer nincs ingyen így rengeteg pénzt megsporolsz azzal, hogy náluk eszel?
13/31 anonim válasza:
10/11 A kérdező kommentje:
Miattuk nem viszem semmire
Na jó, hagyjuk, Kérdező vagy troll vagy, vagy semmit nem értesz a világból. Egyik esetben sem okos dolog társalogni veled.
14/31 A kérdező kommentje:
Mit kellene értenem??!!
2023. dec. 26. 14:16
16/31 A kérdező kommentje:
Nem írtam ki a korom
2023. dec. 26. 14:21
17/31 anonim válasza:
De évről-évre tudjuk követni. Nem most kezdted a siránkozást.
18/31 anonim válasza:
A válaszadóktól kérdezem, hogy akkor mégis mire való a szülő ha nem arra hogy támogassa a gyermekét?
19/31 anonim válasza:
18, hogy felnevelje úgy, hogy megálljon a saját lábán. Itt ez nem sikerült. Miért, szerinted arra, hogy lakást, kocsit tegyen a feneke alá?
20/31 A kérdező kommentje:
Nem írtam ki én eddig ilyen jellegű kérdést
2023. dec. 26. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!