A szüleim amióta felnőttem 1 Ft-al nem patronáltak, sőt még ők vették el a pénzemet amikor velük laktam, ők azt hiszik az a nagy támogatás, hogy ehetek náluk. Hogy lehetnek ilyen mérgező szüleim?
#18: de ettől még kevés szülő támogatja ténylegesen a gyerekét.
Nem egy barátom van, aki munka mellett csinálta az egyetemet, fitette az albérletét, mégsem rinyált, hogy a rózsadombon felnőtt Pistike miért kapott a szalonból frissen hozott kocsit a házavató bulijára. Nem lehetetlen, csak akarni kell 🤷🏻
Melyik országban élsz, ahol nincs diákhitel, vagy levelező képzés, és tilos egyetem mellett dolgozni?
Ha egyetemre akartál volna menni, mehettél volna. Az életképtelenséged ne fogd a szüleidre.
brühühü anyuék nem fizetek nekem kocsit ,lakást egyetemet stb.
elvetėk tölem fizetésem .
irány az albėrlet drágåm ėlj meg egyedül .
szüleid jobban jårnak ,kevesebb åram,víz stb fogy csak magukra kell majd főzni mosni .stb.
Saját kudarcaidért a szüleidet hibáztatod. Rengeteg embernek nem toltak a segge alá lakást és mégis megoldották az általad említett problémákat.
Most akkor vagy ők nagyon ügyesek vagybte vagy béna.
Ne haragudj, de van diákhitel, kollégium, albérlet, diákmunka, részmunkaidős állás...
Ne legyél már életképtelen!
Akkor ne egyèl náluk, ha nem támogatás. Nem mindenkinek vannak olyan szülei akik fizetik az èletet egyetem alatt, az albit, a seggük alá teszik a bmwt majd házat is vesznek.
Így jártál sajnos. Magadnak kell megteremtened ezeket a dolgokat.
Nem miattuk, hanem mert felnőtt létedre is őket okolod :D
Az életképtelenséged nem a szülők hibája ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!