Elfogadnád, ha a gyerekednek cigány származású párja lenne?
51es, hol olvastad hogy agyonvernék egy gyereket te romamániás? Ennyi erővel, Igazad van te csak megerőszakolnál egy 14 éves kislányt, vagy agyonvernél egy 75 évest, csak mert magyar :-D Akkor kívánom, kerülj vissza Borsodba, hiszen annyira dolgos jóravaló emberek, biztosan élvezni fogod a társaságukat.
És peersze, Kanadában fejlesztő:-D Majd úgy teszek mint aki elhiszi, menj, lassan kezdődik a műszakod a soron:-D Kívánom hogy kerülj szoros közelségbe az általad istenített dolgos romákhoz...
lehet meglep mert t3e 10 diplomás fejlesztő vagy Kandában és New Yorkban is egyszerre, mialatt napi 200 szegény romának segítesz kiköltözni és a diplomájukkal elhelyezkedni, de külföldön nem olyan egyszerű beállítani a magyar nyelvet mivel nem az alap csomag részed. De tudom te túl tanult vagy, a 20. diplomádhoz adták Kanadában a magyar csomagot. Sőt, veled már a szenátor is csak magyarul beszélget.
Kicsit úgy érzem rossz irányba ment a téma. Ez a rasszistázás szerintem is túlzás, a szüleim sem rasszisták, nem szídnak senkit, nem rossz emberek. Van egy csomó roma ismerősük, akit kedvelnek. A páromat se ölnék meg vagy bármi ilyesmi, de nagyon nem örülnek, hogy ő lesz a férjem. Sőt, amíg nem került szóba a házasság, gyerekvállalás addig úgy nem is mondogatták, azóta van ez az ellenséges hangulat. Talán, ha a párom családja nem olyan lenne, mint amilyen még ennyi feszkó sem lenne, de így aggódnak, hogy mit örököl a gyerekünk/milyen lesz évek múlva a párom.
Ez az akksigyáras lenéző szöveg nagyon gusztustalan, Te sem vagy semmivel jobb, mint aki a romákat bántja. Szerintem bőrszíntől, lakóhelytől, iskolázottságtól függetlenül minden esetben azt kellene nézni, hogy ki milyen ember, hogyan viselkedik és beszél másokkal, mert ez mutatja meg a válódi értékünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!