Ha látod, hogy a középiskolás vagy akár már egyetemista gyerekednek olyan ismerőse van facebookon, akit te nem ismersz, akkor számon kéred rajta, hogy ki az?
Figyelt kérdés
2023. jún. 9. 14:05
2/20 anonim válasza:
Igen. Ez olyan dolog, amit "számon kell kérni"...
Nem tudom, hogy ilyen régóta van fiókod, hogy ennyi kérdést ki tudsz írni egymás után, vagy többet is csináltál.
3/20 anonim válasza:
Persze, egyenként végigkérdezgetem mind a 700 olyan ismerősét, akit nem ismerek. De a családfájukat is ám, nem ám nekem majd valamilyen pedigré nélküli akárkit igazol vissza! Aki pedig megítélésem szerint nem megfelelő, törölnie kell az ismerősei közül.
(irónia, mielőtt valaki komolyan venné)
4/20 anonim válasza:
Természetesen számonkérem. Általában este amikor betakarom, és adok neki egy jóéjtpuszit. Ő pedig mivel jó nevelést kapott mindent töredelmesen elmesél tövirűl-hegyire.
5/20 anonim válasza:
Max azt tudom elképzelni, hogy ha valaki érdekeset látok, megkérdezem, honnan ismeri, na de számonkérni? Mindet? A férjem fb ismerőseinek sem ismerem a többségét.
6/20 anonim válasza:
Engem anyám rendszeresen számonkér, aztán ha valaki nem szimpi neki, akkor törölnöm kell, hogy utána másfél órákat szenvedek mire visszavonom a törlését, hogy aztán ezt két hét múlva újra eljátsszam
7/20 anonim válasza:
Persze hogy számon kérem hiszen még csak 47 éves. Este vacsoránál együtt átnézzük a telefonját apával
9/20 anonim válasza:
Mi az hogy! Azt is tudni akarom, hogy kakálás után a WC papírból pontosan hány lapot használt el. Ez így van rendjén.
10/20 anonim válasza:
Persze, még a seggét is én törlöm neki. Ez az élet rendje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!