Van olyan szülő aki irigy a gyerekére? Létezik ilyen?
Volt anyósom is ilyen volt.
Az akkori bnőmet, a lányát szószerint kivakartam a szarból. '13-ban tavasszal jöttünk össze, '17-ben szakitottunk év elején. Ott volt a munkakerülő, lusta, kaparós sorsjegy függű anyuka egy nagykorú de léhűtő semmirekellő fiával, az akkor 20 éves lánnyal aki menekült otthonról és közben bele botlottam, meg 3 kiskorú ovis, iskolás kölökkel. Évekig voltunk együtt és végig majd bele pusztult az irigységbe, hogy a lányának mindent megadtam. Végre eljutott fodrászhoz (nem csak félévente), kozmetikushoz, voltak szép új ruhái vagy 3 szekrénnyel, hozzám volt költözve nagy házba, okj-ben 2 szakmát csináltattam meg vele, fizettem a jogsit, kapott egy nem túl drága de jó kocsit (A3), nyaralni vittem, anyám megtanitotta főzni mert majdnem csak kávát tudott, szerette az egész családom. Az is szúrta a szemét, hogy nálunk nem a k anyáddal indult a mondat és szeretve volt, befogadta a család. Mindenáron uszitotta ellenem, sokszor hallottam hogy mondja neki "miért nem dugsz azzal a másik gyerekkel is, olyan helyes rendes srác" Mikor terhes lett addig ordibált vele még elvetélt. Sajnos nem tudtunk sok ok miatt elköltözni igy ráment a kapcsolatunk. Az anyós meg 2 utcával arrébb lakott és remélem utólag elégedett a tetű, mert azóta a lánya lezüllött, rászokott a piára, diszkó drogokra és 2 nyarat letolt Amszterdamben. Sirni tudnék ha eszembe jut most is, hogy milyen jó volt vele, és hova juthattunk volna közösen ha az anyós nem egy kötélre való gané. Azt mondom akinek ilyen anyósa apósa van az fogja a párját és legalább egy megyével költözzön odébb.
f32
Apám néhány esetben volt már rám irigy, de igyekszik palástolni.
Egyke vagyok, viszonylag jó anyagi helyzetben és gyerekkoromban előfordult párszor, hogy anyámnak én lettem az ellenségkép megtestesítője, mert neki meg hat testvére volt és kb nyomorban éltek. Amint valami apró konfliktusom volt bármi miatt egy olyan gyerekkel, aki nagycsaládos és szegény, a körülmények meghallgatása nélkül jött a szentbeszéd, meg az alázás. Aztán legtöbb esetben koppant egy nagyot, mert kiderült, hogy nyilván a másik kötött belém, mert egy elhanyagolt, agresszív gyerek volt.
Van.sajat anyám.
Amikor mondom,hogy valamit vettünk újat,vagy akár kaptunk valamit,már fimtorogva tereli a témát,és a családban arról beszél egy hétig..
Ezek csak apróságok,el sem tudom képzelni,hogyha valami komolyabb dolog sikerülne mit művelne.
Egy eloleptetes hallattan pl szerintem tuti szívrohamot kapna.
"már fimtorogva tereli a témát,és a családban arról beszél egy hétig.."
miről? a te ügyedről, vagy az elterelő témáról?mert ha a tiedről, akkor akár büszke is lehet rád.
37-nem büszke egyáltalán.
Ismerem anyámat,sajnos irigy Meg arra is irigy ha hamarabb fut be a szamlankra a fizetés mint neki.
Pl vettünk egy okos tévét,nem ujjonan,hanem ismerostol.mar azt beszélte a testvéremnek,hogy minek az,mire volt ez jó,biztos drága volt,nagyzolunk stb.(nekik nincs okos tv)és ez csak egy kis piszlicsare dolog.
Még ha csóró lennék,hogy nincs mit enni megértem,hogy lenez,hogy ilyeneket veszünk.De nem vagyunk azok.Igy számomra érthetetlen miért baj neki,ha nekünk van valami új,valami más
Tavaly mondtam neki,hogy új kandallot vettünk.Azt mondta minek,felesleges(ja,hogy nem kell fűteni nekünk,fagyjunk meg).De ilyenkor a hangsúlyt is kellene hallani
Az a legrosszabb,ahogy mondja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!