Van olyan szülő aki irigy a gyerekére? Létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Képességekre, sikerességre, vagy kinézetre, mert fiatal stb.2023. dec. 5. 17:02
2/38 anonim válasza:
Van, főleg anyagiakra irigyek sokan a saját gyerekükkel szemben is. Elég szánalmas sztem.
3/38 anonim válasza:
Persze, anya-lány gyermek viszonyban még többször.
4/38 anonim válasza:
Persze, rám apám volt irigy mert nem vagyok sem alkesz, sem párkapcsolatfüggő. Amikor jelentkeztem egyetemre valósággal dührohamot kapott, mint egy kisgyerek.
De a környezetemben is van több ilyen. A legtöbb a pénzre vagy arra irigy, hogy a gyerekének jobb lehetőségei vannak, mint annó neki
5/38 anonim válasza:
Sajnos van ilyen beteg elme !
En a gyerekemre csak büszke vagyok, hogy okosabb es szebb mint én es sikeresebb! Halistennek nem lett lúzer mint én!
6/38 anonim válasza:
Anyósom is ilyen a férjemre. Meg akar halni ha bármi boldogság éri a fiát, pl. esküvőnkőn, vagy egy utazáskor, lakásvételkor, stb.
7/38 anonim válasza:
Én olyannal találkiztam, aki követelőzött, hogy drága ajándékokat kapjon a gyerekétől. Akinek persze lakáshitel, 3 gyerek taníttatása, sportoltatása, öltöztetése. A rezsi, stb.
De az unokáknál besegíteni, azt nem. Mert neki is “megvan a magánélete”.
8/38 anonim válasza:
Szintén anyós, van 3 gyermeke, felváltva irigy rájuk.
9/38 anonim válasza:
Sajnos van. Női családtagjaim mind azért 'szurkolnak' hogy én is hízzak el, mint ők. De én 45 évesen is ugyanolyan vékony vagyok, mint 20 évesen.
10/38 anonim válasza:
Igen, ezért nem engedi sok szülő a lányát idősebb, pénzes pasival randizni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!