Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van olyan szülő aki irigy a...

Van olyan szülő aki irigy a gyerekére? Létezik ilyen?

Figyelt kérdés
Képességekre, sikerességre, vagy kinézetre, mert fiatal stb.

2023. dec. 5. 17:02
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

A párom anyja a páromra. Van egy másik fia is, de az semmit se ért el semmilyen téren az életében, ott lakik vele, mégis ő a becsülendő gyerek.

Ha a páromnak sikere van a munkában, vesz valami drágábbat, elutazunk valahova, vagy csak túrázik egyet a barátaival, jönnek a megjegyzések, hogy hát neki könnyű, bezzeg az anyjának ennyi idősen már két gyerekről kellett gondoskodni, bezzeg neki gyárban kellett dolgozni, bezzeg neki csak használt dolgok jutottak stb.

Már ott tart a párom, hogy titkolózik előtte, mert jön a lehúzással.

2023. dec. 5. 23:26
 22/38 anonim ***** válasza:
85%
Persze, hogy, pl. a tényleges nárcisztikusok szó szerint halálosan irigyek a gyerekeire, ha több a lehetőségük, ha szebbre, ha okosabbra, vagy akárhogyan,de a szülőnél jobbra sikerültek. Ezek ténylegesen mentálisan beteg emberek -ugye a személyiség zavar egy abnormális állapot -, akik vérkomolyan rivalizálnak a saját gyerekükkel. Volt hozzá "szerencsém".
2023. dec. 6. 00:30
 23/38 anonim ***** válasza:
39%
21: van no contact is a világon és a párodnak is joga van alkalmazni, pláne ha egy ilyen szivolát kell anyának hívnia.
2023. dec. 6. 00:31
 24/38 anonim ***** válasza:
92%
16: anyósod egy hülye, rossz indulatú cemende a leírásod alapján, úgy lehet ilyen irigy. De egyáltalán a férjed minek nyitja rá az ajtót? Attól fosik, hogy meghurcolják az ismerősök,vagy ki?
2023. dec. 6. 00:35
 25/38 anonim ***** válasza:
97%

24

Nem nagyon tartjuk vele a kapcsolatot sajnos az az igazság kb egy éve felé sem néztünk. A férjem egyáltalán nem keresi. Ha valamelyik unokájának a szülinapja van, utólag eljön és ad neki pénzt meg vált vele két szót, de mintha egy kötelességet tudna le. A nagyobbik fiam már 20 éves, de megvan a véleménye a nagyiról, pedig tőlünk nem hall semmit, de látja amit lát.

2023. dec. 6. 06:22
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
persze hogy van .
2023. dec. 6. 06:48
 27/38 anonim ***** válasza:
83%
Mesélhetnék :D
2023. dec. 6. 10:04
 28/38 anonim ***** válasza:
86%
27 es, ne fogd vissza magad !
2023. dec. 6. 10:10
 29/38 anonim ***** válasza:
94%

Apám úgy nőtt fel, hogy az apja nem szerette. Pedig a bátyját ajnározta, a lánytestvéreit meg agyon kényeztette.

Gyakran indokolatlan dolgokért verte, ha bármi hibát vétett, le kellett térdelnie elé.

Bár én fiatal felnőtt nő vagyok, de mindig is éreztem, hogy azt, hogy nem hittek benne gyerekként, hogy elnyomták és bántalmazták, az én torkomon akarja lenyomni. Hogy nekem se legyen olyan jó és könnyű, mint amilyen lehetne a gonosz megjegyzései és rigolyái nélkül, amivel napról napra végez.

Hiába vagyok már felnőtt, basa módjára akar uralkodni az életemen. Bármilyen ötletem van a jövőre nézve, csak azt hajtogatja, hogy idealizált álomvilágban élek, és soha nem fog sikerülni semmi nekem.

Egyetemista vagyok. Gyűlölöm, hogy olyan undorral beszél a szakról, ahová járok, mintha valami fogyatékos dedóklub lenne, ahol nem kell teljesíteni.

Kezdjük ott, hogy ő soha nem járt egyetemre.

Rendszeresen hozzám vágja, hogy az X rokonainak a gyerekei mennyivel előrébb vannak nálam az életben.

Soha nem játszottam ki a háta mögött, mégis egész életemben bizalmatlan volt velem.

Soha nem engedett el sehova.

Ha túl nőies ruhát veszek fel és sminkelek, ordibál velem és lek*rváz.

Néha az az érzésem, hogy az az egyetlen örömforrása, ha látja rajtam, hogy össze vagyok törve.

2023. dec. 6. 10:21
 30/38 anonim ***** válasza:
95%
#29: remélem minél hamarabb befejezed az egyetemet, sikerül elhelyezkedned és utána elköltözhetsz és megszakíthatod a kapcsolatot az apának nem nevezhető féreggel.
2023. dec. 6. 10:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!