Milyen jövője lesz a születendő gyermeknek? Ez alapján?
Egy távoli rokonom(nagypapám testvérének az unokája aki nekem màsodunokatestvérem) hívők ő még a férje is. 31 éves az unokanővérem, 33 a férje. Már 19 éves korukban megtértek. Bemerítkeztek. Járnak minden héten hitközösségbe. Erős hívők. A világi helyeket kerülik. (Disco, bálok, bulik) csak dolgoznak, meg étterembe szokták menni meg esetleg nyáron balcsira. Elítélik a melegeket, leszbiket, házasságon kívüli szexuális életet, mert ugye ez a Kereszténység tanítása. Nagyon buzgó hívők akármi történik ha jó fizetést kapnak, vagy pl mikor teherbe esett 31 évesen már oly régóta akartak gyereket vagy 6 éve ezt tervezik és most jött össze nekik ki írta facera : Jó az Úr! Köszönöm Istenem Szent atyám Jézus Urunk nevében hogy megajándékoztál minket egy gyermekkel....
Nos azt mondták; úgy fogják nevelni a születendő gyermeküket hogy már kisgyerekként hitben fogják nevelni. Tizenévesen nagyon figyelnek rá hogy nem járhat discoba, buliba, nem szexelhet házasság előtt, már ha eléri a 12-13 éves kort megtérésre intik mert azt szeretnék hogy a gyermekük is a mennybe jusson a halal után ne a pokolba arra tanítják hogy e földi élet at meneti térjen meg hogy együtt legyenek majd örökké a mennyben . És hogy még fiatal ne menjen a bulik a házasság előtti szexelesbe mert ezek a világ vágyai a sátán műve mivel az a célja a sátánnak hogy ki élje magát az ember utánna meg ha lejár ez a rövid földi élet örökké a pokolba taszítja ahol kínok kinjat kell szenvedni a bűnökért..
És akkor a sok nem vallásos gyerek mitől lesz lelki nyomorék???
Nem ezen múlik. Mindenféle családban vannak normális és idióta szülők.
Ez a szokásos vallásgyűlölő kérdés. Jut belőle minden napra több is.
Vagy valláskárosult lesz, vagy ateista.
Attól függően, hogy ő önmagától hogy fogja fel az egészet. Milyen más események történnek még vele.
Nekem a Biblia pl már a kezdetektől is csak egy vastag mesekönyv volt.
Meg 1. osztályban volt egy olyan esetem, hogy egy egész hétvégét végigtanultam, szenvedtem 2,5 napon át, hétfőn jó jegyet is kaptam. Mamám mégis Istennek hálálkodott. Még véletlenül se az én munkámat ismerte el.
Tinikoromban meg nagyon sok igazságtalanság ért, miközben láttam, hogy a vallásosok a legnagyobb férgek.
Bérmálkozó se lettem, pedig gyerekkoromban mamám minden vasárnap hordott a templomba, s esténként imádkoztam is nála.
"Vagy valláskárosult lesz, vagy ateista."
Vagy simán hívő, vallásos ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!