Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mlyen gyakran beszél egy nő...

Mlyen gyakran beszél egy nő az anyukájával?

Figyelt kérdés
Ha nem gond írjátok oda hány évesek vagytok! Illetve h jó vagy rossz a kapcsolat?!köszi!
2023. dec. 2. 20:06
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem, alapvetően nem jó. Eddig se volt jó, csak eddig nem vetted észre, mivel neked törődő anya kéne, arra áhítozol. Az anyádat viszont te nem érdekled. Más kapcsolataidban találd meg a kötődést, elsősorban a férjedben (meg a gyerekeidben, de az nem felnőtt kapcsolat). Tudta a pszichológus, hogy mit beszél.
2023. dec. 5. 00:16
 42/45 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem jó a kapcsolatunk. Általában hetente kétszer beszélünk telefonon. Mivel özvegy egyedülállóként egy tőlünk távoli faluban él, havonta látogatjuk.

44

2023. dec. 7. 17:53
 43/45 anonim ***** válasza:
80%
Napi röbbször is hív.Ennek ellenére nem tul jó a kapcsolatunk.41 vagyok.
2023. dec. 8. 11:13
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem minden nap beszélek a szüleimmel. Gyakran látogatom őket, heti 3x legalább. Jó a kapcsolatunk. Tök jó dolog h felnőttként még van hova hazamenni, kihasználom amíg lehet. 35 éves vagyok.
2023. dec. 8. 21:16
 45/45 anonim ***** válasza:
100%
35 éves vagyok és napi kétszer hívom, vagy ő engem, délelőtt és estefelé. Várandós vagyok ,sokat érdeklődnek és hetente egyszer járok rendszeresen haza. Amúgy ez heti 2-3 alakom volt, míg terhes nem lettem.
2023. dec. 22. 19:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!