2-3 hetente egyszer, 200 km-re lakik, sosem volt nagy a kötődés.
N/46
2023. dec. 2. 23:33
23/45 anonim válasza:
Minden nap beszélek anyukámmal, leginkább írásban, heti egyszer pedig telefonon, pedig bőven harminc fölött vagyok. Nagyon jó a kapcsolatunk, illetve van egy 100 éves dédikém, akit ő gondoz, napi szinten érdeklődöm az állapota felől. Nekem ez volt a természetes mindig, van, aki szerint ez nem egészséges, de nekem pl. a pszichológusom abszolút pozitívnak értékelte, hogy ennyit beszélgetek anyummal.
2023. dec. 2. 23:51
24/45 anonim válasza:
Heti 1x, nekunk eleg. Mig otthon eltem, oltuk egymast, orulok, hogy par eve mar jo a kapcsolatunk. En harom muszakban dolgozom, o korhazban dolgozik 12 oraban, szoval mi nem tudunk surubben.
2023. dec. 3. 00:27
25/45 anonim válasza:
50 éves vagyok, édesanyám 83. Naponta 1x beszélünk pár percet, hogy van, mit csinál, kell e vigyek valamit a boltból vagy a patikabol.
20 éve özvegy, azóta van ez a napi 1x-i pár perc.
A lányom 16 éves, ő is minden nap hívja a mamát, cseveg neki mindenfélerol a gyerek, a mama pedig imádja hallgatni. (kivéve amikor épp megy a török sorozat a tv-ben.) 😂
2023. dec. 3. 00:36
26/45 anonim válasza:
35 éves vagyok, napi rendszerességgel beszélünk, mert itt laknak a szomszédban :). A nővéremék más városban laknak, de így is majdnem minden nap telefonálnak. Sőt, anyóssal is hetente többször beszélek, aki egyébként minden nap beszél az ő édesanyjával. Az ok igen egyszerű: szeretjük tudni, mi van a másikkal, a gyerekek/unokák pedig kifogyhatatlan téma és ennek farvizén legalább azt is megkérdezzük, hogy anyu hogy érzi magát. Sajnos már nem az igazi az egészsége. Mindig szoros volt a kapcsolatunk, a nővéremmel is, de nem érzem úgy, hogy bárki is rátelepedne a másik életére.
2023. dec. 3. 01:01
27/45 anonim válasza:
Minden nap egyszer (ha van valami fontos akkor többször nyilván). 19-23 éves koromban koliban laktam, tényleg minden nap beszéltünk. Most egy ideig itthon vagyok, de nagyon sokat utazok munka miatt, olyankor is minden este beszélünk. Ha olyan országban vagyok, ahol drága a hazatelefon, akkor vadászom a wifit, hogy legalább pár percet tudjunk beszélni :)
Tudom, hogy neki is fontos, hogy megbizonyosodjon róla, hogy velem minden rendben, és nekem is fontos, hogy hallom őt és tudom, hogy vele is minden oké.
23/L
2023. dec. 3. 01:06
28/45 anonim válasza:
Közel lakunk, és naponta. Nagyon szoros, baráti viszonyunk van. Egyébként anyósommal is heti szinten beszélek.
Nem tudom milyen pszichológushoz jársz, én a lányom miatt járok gyermekpszichológushoz, de soha egyetlen egyszer sem ítélkezett vagy minősített. A te eseted nem tűnik túl professzionálisnak, pláne ilyen ártatlan dologban.
2023. dec. 3. 04:35
29/45 anonim válasza:
33 éves vagyok, messengeren szinte egész nap, csakúgy mint a barátaimmal. telefonon majdnem minden nap. 72 éves az anyukám és sokat betegeskedik. Sajnos 50 kilométerre élünk egymástól, de amikor tehetjük, meglátogatjuk
2023. dec. 3. 04:55
30/45 anonim válasza:
Kb 2 hetente. Üzenni gyakrabban. Nekem nincs időm és energiám többre 2 kisgyerek mellett, de ő se igényli, dolgozik, eljár apával stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!