Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mlyen gyakran beszél egy nő...

Mlyen gyakran beszél egy nő az anyukájával?

Figyelt kérdés
Ha nem gond írjátok oda hány évesek vagytok! Illetve h jó vagy rossz a kapcsolat?!köszi!
2023. dec. 2. 20:06
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, én 39 vagyok, ő 65.
2023. dec. 3. 05:21
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap 43.
2023. dec. 3. 05:26
 33/45 anonim ***** válasza:
100%

En 45 vagyok, heti 2-3× hivom fel, kulfoldon elek, evi 2-3× talalkozunk.

Amugy sosem ertettem ezt a normalis, nem normalis dolgot.

Ha mindket felnek szuksege van erre, orommel tolti el oket, akkor hagy legyen mar az a normalis, ami nekik jo.

2023. dec. 3. 05:36
 34/45 anonim ***** válasza:
88%
A pszichológusodnál minden rendben van agyilag? Ő akarja megmondani, hogy mi egészséges egy anya-lánya kapcsolatban? Ezért ritkábban kell vele beszélgetned, hogy ez a kapcsolat egészséges legyen? Mert különben nem válsz le, és nem leszel önálló? Ha ezt emiatt mondta, biztos elismert pszichológus lehet🤔 Bár lehet más is közrejátszhat szerintem. Mert nem mindegy, hogy azért beszélgetsz vele, hogy érdeklődj felőle, és csökkentsd a magányát, vagy hogy mindenben tanácsot kérj tőle, és a véleményét is kikérd mindenben.
2023. dec. 3. 05:58
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
Kb hetente 3x telefonon, de akkor 15-20 percet, illetve hetente vagy kéthetente találkozunk.
2023. dec. 3. 08:52
 36/45 anonim ***** válasza:
100%

26 éves vagyok és igyekszem hetente legalább egyszer, de megmondom őszintén, van, amikor elmarad. A célom az lenne, hogy hetente legalább kétszer azért beszéljünk, ebből legalább egyik alkalom legyen beszélgetésnek is nevezhető. Nagyjából 3 hetente találkozunk.

Anyukám szinte naponta beszél a nagymamámmal, ő egyedül is él és abban a korban is van, hogy szükség van erre. Ehhez képest érzem azt, hogy néha nagy a kontraszt anyukámnak, hogy velem meg van, hogy eltelik egy hét és azt sem tudja merre vagyok.

Jó a kapcsolatunk, hiányzik is a kicsit gyakrabb kapcsolat.

De azért így, hogy mindketten aktív korban vagyunk, soknak érezném, ha minden nap beszélnénk, különösen, ha ez azzal jár, hogy nagyon belevonódik az életembe.

2023. dec. 3. 15:19
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
50 vagyok, 30 éve nem élek vele. Hetente 2-4 alkalommal hívom. Ő sosem hív, mert kisnyugdíjas, de ha én nem hívom, akkor mindenféle szemétládának el vagyok hordva, szemtől szemben is, és a szomszédoknak, családnak is. Szerinte "kutya kötelességem" minden nap beszélni vele, meghallgatni éppen kinek a k.rva anyját (szomszéd, barátnő, Orbán Viktor, stb.), mit evett, széklete, vizelete, vérnyomása milyen.
2023. dec. 3. 18:21
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
Mostmár 2-3 hetente, amióta rendeződött a kapcsolatunk. Volt olyan időszak, amikor 2 évig nem kerestem.
2023. dec. 3. 19:18
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
Minél ritkábban, de havonta többször. 28 vagyok, és én nem vagyok oda anyámért. De a hivatalos állaspont szerint jó a kapcsolatunk. Ő 62.
2023. dec. 4. 12:12
 40/45 A kérdező kommentje:
Nálunk vegyes a kapcsolat, alapvetően jó de sajnos nem mindenben értünj egyet, illetve amiota unokák vannak, teljesen háttérbeszorultam. Szükségem lenne anya lanya kapcsolatra. De ő csak az unokák miatt érdeklődik.
2023. dec. 4. 21:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!