Kiveszek a családi kasszâból 500 Ft, az ugye nem fog feltűnni senkinek?
Figyelt kérdés
Az 500 ft mellett vannak nagy pénzek azok nem kellenek csak még 500 Ft kell egy dologhoz amit nagyon meg akarok venni.2023. nov. 27. 16:40
11/32 anonim válasza:
"Az 500 ft mellett vannak nagy pénzek"
Ha a nagy pénzek mellett hemzsegnek az ötszázasok, talán nem tűnne fel; ha csak egy darab van, feltűnhet, ha rendszeresen belenéznek a kasszába a családtagjaid.
Nem opció, hogy kérj kölcsön egy ötszázast?
13/32 A kérdező kommentje:
Nem kérek kölcsön múltkor se adtak , majd éjjel kicsenem🙄
2023. nov. 27. 19:40
14/32 anonim válasza:
Lákátos Hozármándó te vagy az tezsvírem?
15/32 anonim válasza:
Persze úgy kell azt, először csak egy ötszázas aztán egyre több. Hajrá, gerinces ember lesz belőled.
17/32 anonim válasza:
Én is csináltam ilyesmit és nem lett belőlem gazember, egyáltalán nem lopok. Sőt, ha kölcsön kérek (ami rendkívül ritka), többet adok vissza a megbeszélt összegnél, és azt tűpontosan teszem. Nem kéne előre becímkézni senkit. Nem szép amit teszel, ez legyen a fejedben, és a jövőben próbáld inkább máshogy megoldani a dolgaidat, vagy inkább mondj le valamiről.
18/32 anonim válasza:
A kérdező eldöntötte, hogy kiveszi a pénzt. Hogy feltűnik-e valakinek? Lehet, van rá esély. A kérdés megválaszolva.
19/32 anonim válasza:
báttya, 500 forint? Én 10 000nél kezdtem
20/32 anonim válasza:
Először 500-at. Aztán 1000-et. Aztán egy tizest.
Nézz tükörbe, s mondd ki: megloptam anyámat.
És tedd szépen vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!