Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Tudom hogy a mamám lopott a...

Tudom hogy a mamám lopott a kasszából. De bizonyíték nincs?

Figyelt kérdés

Kezdem azzal hogy több generációs családi házban élünk.

Nagyszülők, apumék és én. Kétszíntes ház. Fent mi, illetve lent2 szoba a nagyszüleimé. Fel, sosem jöttek.. Elvileg

Pár éve a lagzim után észrevettem hogy eltűnt egy nagyobb összeg a nászpénzből.. Akkor anyumat nyíltan megkérdeztem, azt se tudta hogy otthon van e még a pénz..

Ma pedig miután munkából hazaertem apum azzal fogadott hogy eltűnt egy újabb, bár kisebb összeg a széfből.

Nekünk anno nem volt széfben, csak a fiókban, eldugva..

Ezt az esetet nem mondtuk el apumnak, mert tudtuk, rájöttünk hogy a nagymamám volt az, de bizonyíték nem volt, családi viszályt nem akartunk, így nehezen, de tovább léptünk..

Most viszont napok óta nem voltam otthon, anyum elutazott még Multheten.. Ő sem volt otthon.. Apum is csak ma szabadnapos, és így vette észre

Kicsit hosszú, kicsit katyvasz...

De mit gondoltok erről..

Elmondjam apumnak a pár évvel ezelőtti esetünket? Hogy elgondolkodjon?

2015. nov. 12. 21:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
A mamád, gondolom, bőven 70 felett van. És felteszem, nem szakképzett kasszafúró...de nyilván csak ő lehetett a tettes, még véletlenül sem a férjed, aki a legkézenfekvőbb.
2015. nov. 12. 21:26
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
mi lenne ha a pénzt új helyre tennéd és csak egy embernek mondanád el hol van, de úgy mintha mindenki tudná a családban?
2015. nov. 12. 21:42
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Mi lenne, ha a pénzt bankba tennétek? Ezek után megfontolandó. Nagyon úgy tűnik, hogy kisebb kockázattal jár.
2015. nov. 12. 21:50
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Akár ő volt, akár nem, nem jó ötlet otthon tartani nagy összegeket. Rendőrségen dolgozom, látom, hogy mennyi betöréses lopás van az otthon tartott értékek miatt. Ne kockáztass.
2015. nov. 12. 21:56
 5/11 Andizsuzsi ***** válasza:
92%
Hogy fért hozzá a mama a széf kulcsához/kódjához?
2015. nov. 12. 21:57
 6/11 anonim ***** válasza:
96%
2: volt nászajándék, de a férjet érdekes módon nem írta, hogy velük él az emeleten :P
2015. nov. 12. 21:58
 7/11 anonim ***** válasza:
86%
Mackós a mamus, nem egyértelmű?
2015. nov. 12. 21:59
 8/11 anonim ***** válasza:
73%
szerintem csak mondd el, hogy x éve eltűnt ennyi pénz, és a következtetést bízd rá.
2015. nov. 12. 23:54
 9/11 A kérdező kommentje:

A férjem egy éve hunyt el autóbalesetben... Ezért nem írtam őt.

A széf kódját tudja a mama..

2015. nov. 13. 10:14
 10/11 Deákné Cintia válasza:
75%
Szia! Hasonló eset van nálunk is, kleptomániás az öreglány :) Nálunk arany nyaklánc, pálinka(kocsmánk van), és pénz is nagyon sokszor tűnt el.. A szép szóból nem értett, ezért csúnyán próbáltuk :) És elő került minden.(Mai napig lop)
2015. nov. 13. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!