Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnak is olyan szülei vannak...

Másnak is olyan szülei vannak akik ennyire egyszerű gondolkodásúak?

Figyelt kérdés
Náluk a gyerekvállalás olyannyira az élet tartozéka, hogy el se tudják képzelni, hogy nem akarok gyereket, pedig már többször mondtam nekik. Nem is értik, hogy aki nem vállal gyereket, annak mi a jó ebben. Ezenkívül a munkához is úgy állnak, hogy nekem kizárólag azért kell dolgoznom, hogy jólétben éljek a gyerekeimmel együtt. Meg se próbálom elmagyarázni nekik, hogy szeretnék azért más életcélt is a jóléten kívül, mert úgyse értenék. Szeretnék pl. rászorulókat támogatni a lehetőségeimhez mérten vagy tisztábbá szeretném tenni a környezetet. Náluk a mások támogatása annyiból áll, hogy felhívják minden karácsonykor az M1-es adományvonalat. Pedig nekik is bőven telik többre.
2023. nov. 18. 13:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 A kérdező kommentje:
A 30-ra kellene most nektek valamit reagálnotok, csak inkább az eltűnést választottátok.
2023. nov. 19. 10:37
 42/71 anonim ***** válasza:
100%

🤦 dehogy cáfoltad.

Kimagyarázni akartad az eleve rossz megfogalmazásod. A saját mondanivalódat se megfogalmazni, se értelmezni nem tudod.

Ne erőlködj, nem megy neked..ahelyett,hogy másokat nézel le, nézz saját magadba.

2023. nov. 19. 11:03
 43/71 A kérdező kommentje:

A buta proli tovább mantrázza alátámasztás nélkül az ostobaságait...

2023. nov. 19. 11:11
 44/71 anonim ***** válasza:
100%

Kettőnk közül nem én vagyok az érthetetlen 🙄 nem én vagyok fogalom zavarban..

A 27# válaszoló is tökéletesen leírta, amit megint csak nem tudtál értelmezni.

Aztán a 30# válaszodban már gyors magyarázkodnál..meg csűrnéd csavarnád.

Hát igen.. ez azért szánalmas.

Továbbra is javaslom tanulj meg előbb megfogalmazni, szöveget értelmezni..és kérlek semmi esetre se szaporodj. Mindenki jobban jár.

2023. nov. 19. 11:59
 45/71 A kérdező kommentje:

A buta proli hozzászólásában továbbra is csak kinyilatkoztatások találhatók érvek nélkül. Nem tudja megkülönböztetni a kinyilatkoztatást az érvtől. A szüleim is ilyenek. Náluk is az érv egyenlő az akaratukkal.

2023. nov. 19. 12:02
 46/71 Kólauborkával ***** válasza:
100%
Azért ez a buta prolizás úgy látom a te leghatalmasabb érved. Az én kommentemre lényegileg nem is reagáltál, de azért mindenki buta proli. Ez elárul rólad valamit…
2023. nov. 19. 12:07
 47/71 A kérdező kommentje:

A te hozzászólásodat a lehető leglenyegibben válaszoltam meg. Mivel a hozzászólásod pusztán feltételezéseken alapult a hozzászólásod teljes ignorálása jöhetett volna még szóba.

2023. nov. 19. 12:10
 48/71 anonim ***** válasza:
100%

A nárcisztikus személyiségzavarnak van egy "megmentem a világot mártír módjára" változata, nézz utána.

Általában a segélyszervezetek élén, megmozdulások, ételosztások élén egy nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő egyén áll. Fura ellentmondás a kettő, viszont ha alaposan megvizsgálod, van benne logika, ezzel teszi magát különlegessé az illető, és ezzel nyeri el az empátiát.

Nem mindenki nárcisztikus aki segít, viszont amit itt produkálsz a válaszaidban az maximálisan kielégíti a nárciszmus spektrumát.

Sajnállak.

2023. nov. 19. 12:12
 49/71 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval ha mondjuk a negyedik helyen áll a rászorultak támogatása a megélhetésem, a kiegyensúlyozott életem és a párkapcsolat után, akkor az szerinted túlzott elkötelezettség a rászorultak iránt? Előrébb kellene vennem a tévéképernyő átmérőjét meg a autóm márkáját és csak akkor adni egy forintot is a rászorultaknak, ha megvan a nagy tévé és sportkocsi?"

Nem. De az eredeti kerdesed alapján nem a negyedik helyen áll, hanem az elsőn. Tehát vagy nem tudsz normálisan fogalmazni, azért írtad az eredeti kérdésekben, vagy folyamatosan változtatod a véleményed, azért nem felel meg egyik válasz se neked.

Egy dolgot tanacsolok: úgy éld az életedet, ahogy neked jó és ha téged zavar, ahogy anyádék élnek és gondolkodnak, akkor ideje lenne megerteni, hogy őket pont ugyanúgy zavarja a te életmódod és gondolkodásod

2023. nov. 19. 12:13
 50/71 A kérdező kommentje:

Hogy jobban értsd:

Ha az álmaid környezetvédője és az álmaid jótékonykodója lennék, aki kizárólag olyanokat támogat, akik számodra támogatandónak minősülnek, a szüleim azt is ugyanolyan értetlenkedve néznék. Számukra az értetlenség a reakció minden olyan tevékenységre, ami nem a saját jólétemet szolgálja.

2023. nov. 19. 12:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!