Miért tartják a férfi kamasz gyerekei azt a nőt rosszéletű nőnek aki elváltként feleségül megy egy özvegy édesapjukhoz?
Feltételezik róla, hogy pénzre utazik, holott dolgozik önálló egzisztenciája van.
A nő mindig szeretetteljes, kedves a gyerekekkel. Mindent elkövet, hogy elfogadják.
Én pl azért utálom apám új nőjét, mert egy toxic, passzív-agresszív pitsa. Ennyi.
Egyik nap kedves és aranyos, következő nap én vagyok a legnagyobb szr a világon - és ez amíg együtt éltünk így ment.
Nem tudok kedvelni egy ilyen embert, aki egyik nap jópofizik, másnap a semmiért belerúg a "mostohagyerekbe".
De ha őt kérdezted, természetesen ő volt a földre szállt angyal, és mindenki szemében én a rossz. 😒🤮🙄
Plusz: ne feledd, NEKIK te egy idegen vagy! Senki, semmi közük hozzád, szó szerint, akár Mariska néni is lehetnél Mucsaröcsögéről.
Ez nem bántás, hanem tény, ráadásul ők kamaszok, bírálnak, nehezebb velük. Plusz hihetik azt, hogy majd irányítani akarod őket, "nevelni", megmondani, mit csináljanak, amikor te "csak az apjuk felesége" vagy, nem is vérszerinti rokon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!