Szükségem lenne a segítségetekre! Hogyan osszam meg a problémaimat a szüleimmel?
Van egy problémám hogy már olyan állapotban vagyok 16 éves lányként hogy már csoda hogy nem ugrottam ki egy kamion elé.. viccet félre téve, nem tudom hogy hogyan osszam meg a problémáimat a szüleimmel.. mostanában kevesebbet is eszek ami miatt 49 kg lettem, mert konkrétan majdnden minden nagyobb evés után vagy hányok vagy megy a hasam. + lassan 7 éve focizok amit már nem bírok mert még kitűnő tanulónak "kell" lennem... 2 éve úgy focizok hogy konkrétan az ájulás szélén vagyok, abba akarom hagyni és talán belekezdeni egy új sportba vagy hobbiba... viszont nem tudom hogy ezt hogy tudnám megosztani ezt a szüleimmel anélkül hogy hülyének néznének.. volt már olyan is hogy edzés utolsó 15 percéről hazamentem, aztán telefonon orditottam a sajat anyammal amit nagyon nem akartam de kicsuszott pár trágár szó, de nyugi nem őt szídtam, aztán az edző ráírt anyumra hogy van e valami probléma otthon meg stb.. erre persze apám kiakadt... iskolából is sokszor hazaküldtek, tesi órákon kidőltem ami miatt a tanárúr nagyon megijedt és azzonnal hivni akarta a szüleimet..
Lekéne velük ülnöm és beszélgetni? Csak az a baj hogy az egyik testvéremnek most volt műtétje és nem akarok több problémát és terhet okozni a szüleimnek...
Légyszíves kíméljetek meg a bántó dolgoktól :)
Hát, így laikusként (!) tippelve amit leírsz az elég tipikus anorexiás tünetegyüttes. Pl. itt írnak róla.
Ha jól érzem, akkor valszeg szükséges lenne egy pszichoterápia. A szüleid ezt kicsit elrontották. Megesik, nehéz jól csinálni. De azért vedd komolyan!
Gondolkozz el,magyarorszagon nokent a focival v diplomaval tudsz jobban keresni..? Fiukent biztosan a focival.
Ennek nezz utana es eszerint valaszd ki az egyiket fo tevekenysegnek es a masikat csokkentsd le.
A te eleted te tontesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!