Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szükségem lenne a segítségetek...

Szükségem lenne a segítségetekre! Hogyan osszam meg a problémaimat a szüleimmel?

Figyelt kérdés

Van egy problémám hogy már olyan állapotban vagyok 16 éves lányként hogy már csoda hogy nem ugrottam ki egy kamion elé.. viccet félre téve, nem tudom hogy hogyan osszam meg a problémáimat a szüleimmel.. mostanában kevesebbet is eszek ami miatt 49 kg lettem, mert konkrétan majdnden minden nagyobb evés után vagy hányok vagy megy a hasam. + lassan 7 éve focizok amit már nem bírok mert még kitűnő tanulónak "kell" lennem... 2 éve úgy focizok hogy konkrétan az ájulás szélén vagyok, abba akarom hagyni és talán belekezdeni egy új sportba vagy hobbiba... viszont nem tudom hogy ezt hogy tudnám megosztani ezt a szüleimmel anélkül hogy hülyének néznének.. volt már olyan is hogy edzés utolsó 15 percéről hazamentem, aztán telefonon orditottam a sajat anyammal amit nagyon nem akartam de kicsuszott pár trágár szó, de nyugi nem őt szídtam, aztán az edző ráírt anyumra hogy van e valami probléma otthon meg stb.. erre persze apám kiakadt... iskolából is sokszor hazaküldtek, tesi órákon kidőltem ami miatt a tanárúr nagyon megijedt és azzonnal hivni akarta a szüleimet..

Lekéne velük ülnöm és beszélgetni? Csak az a baj hogy az egyik testvéremnek most volt műtétje és nem akarok több problémát és terhet okozni a szüleimnek...

Légyszíves kíméljetek meg a bántó dolgoktól :)

2023. nov. 15. 18:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Tudod cicabogár, nekünk szülőknek az minden vágyunk, hogy a gyermekünkről levehetjük a terhet, segíthetünk neki, megosztja velünk mindenét, amit csak akar. Ez nem teher számunkra, hanem egy lehetőség, hogy jobb legyen a gyermekünknek.
2023. nov. 16. 07:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát, így laikusként (!) tippelve amit leírsz az elég tipikus anorexiás tünetegyüttes. Pl. itt írnak róla.

[link]

Ha jól érzem, akkor valszeg szükséges lenne egy pszichoterápia. A szüleid ezt kicsit elrontották. Megesik, nehéz jól csinálni. De azért vedd komolyan!

2023. nov. 16. 19:50
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Gondolkozz el,magyarorszagon nokent a focival v diplomaval tudsz jobban keresni..? Fiukent biztosan a focival.

Ennek nezz utana es eszerint valaszd ki az egyiket fo tevekenysegnek es a masikat csokkentsd le.

A te eleted te tontesz.

2023. nov. 19. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!