Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen anyám gondolkodása?

Miért ilyen anyám gondolkodása?

Figyelt kérdés
Én 25 vagyok F . Van egy roma lány akivel szeretnék együtt lenni.. anyám mindig azt mondja amikor előjön ez a téma hogy: csinálj amit akarsz de akkor engem felejts el... Anyám sose szerette a romákat. csak a rosszat látja bennük.. pedig nem mind Rossz.... De az nem érdekli hogy én hogyan lennénk boldog

2023. nov. 12. 20:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%

10-es.

Ezzel a kérdezőt is minősíted, gondolom egy normàlis ember, nem akar összejönni egy olyan cigány csajjal, aki nem tud viselkedni…

Ha meg igen, akkor meg is érdemlik egymást. Szerintem ez logikus

2023. nov. 13. 08:41
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
Tapasztalat? Nem vagyok előítéletrs, de nekem is volt ismerosom aki roma csajjal járt. A csajjal nem volt gond, csak a család..más embereknél nem így zajlott a beszélgetés hogy ez az unokatesóm is börtönben volt, a masik is, meg verekedtek stb.
2023. nov. 13. 16:53
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyetemen több roma lány ismerősöm is volt, akik magyar fiúkkal jártak. Mindannyian intelligensek, szorgalmasak voltak, jó családból. Mindig kiutálták őket a magyar családokból és szenvedtek mint a kutya. Nem értettem, mert számomra példaképek voltak, sokkal jobban tanultak mint én.
2023. nov. 13. 22:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

13-as. Azért van ez, mert manapság a rasszizmus ciki, meg egy elitélendő dolog. Némely iskolában pl. kirúgás jár érte.

A magyarok közül pedig nagyon sokan rasszisták. Persze körbeburkolják olyan szöveggel, “én nem vagyok rasszista, a cigányság hozzájárul a viselkedésével hogy utàljam őket stb.”

Aztán kiderül, hogy utálják azokat a cigányokat is, akiknek a viselkedése tök normális. Meg az is kiderül, hogy nemcsak cigànyokat, hanem az ázsiakat sem kedvelik. De akkor már minek van annyi ukrán itt… jah meg sok néger van a fociban, az is minek.

Na igen, “nem vagyok rasszista”

2023. nov. 13. 22:31
 15/18 anonim ***** válasza:
88%

A lánnyal lehet, hogy nincs semmi baj. Még...

Csak ott lesz a nyakadon az egész család, és bizony az már teher lesz, zűrös. Aztán szül egy rakat gyereket a család nyomására, dolgozni meg sosem fog. Tényleg erre vagysz? Hallgass anyádra.

2023. nov. 14. 05:01
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
A lányról meg a családjáról még nem írtál. Milyenek? Rendesek, dolgoznak, vagy olyanok, amiért a többség ezt a fajtát nem szereti?
2023. nov. 14. 08:17
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kamukérdés? Nincs még viszontválasz...
2023. nov. 14. 11:23
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
14-es, van igaz abban amit írsz, de általánosságban véve szerintem ez nem igaz. Én bevallom, hogy nem szeretem a cigányokat. De nem azért mert cigányok, hanem mert annyira ritka a tisztességes közöttük, hogy sajnos előítéletes lettem velük kapcsolatban. De számos kínai él a városunkban és több ismerősöm házasodott négerrel, akikkel viszont semmi bajom nincs mert kedvesek, mosolygósak és segítőkészek! Biztos van közöttük pokolra való, de nem ebben az országban születtek, nevelkedtek és mégis ember módjára tudnak viselkedni.
2023. nov. 20. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!