Miért ilyen fura gondolkodású az anyám?
A párom és én nem egy városban laktunk.
Ő egy faluban, én egy kisvárosban. Az otthonunk között a közös pontunk egy nagy város volt, ide költöztünk be, és ezáltal össze is költöztünk.
Mindkettőnknek itt van munkája, úgyhogy szerencsések vagyunk. Anyu nehezen "engedte" a költözést, akaratos és bántó volt, de 22 évesen ez engem már nem érdekelt.
Többnyire vonzott ez a "nagyobb" város, és otthon a kisvárosban nem is sikerült munkát találnom.
Anyu mesélte, hogy ott a kisvárosunkban hirdettek meg egy állást, ami passzolt volna nekem, de mivel nekem a nagyobb város volt a fontos, hiszen mindkettőnk munkája odaköt a párommal, így már tárgytalan volt a munkalehetőség a szülővárosomban.
Anyu, amikor mutatta a hirdetést, mondta hogy adjam be az önéletrajzomat, hátha, és akkor helyben lennék..
Helyben? Kérdem én... mihez képest? Hogy otthon üljek a szoknyácskáján? Valóban az a megfelelő, hogy dolgozunk a párommal, és külön lakjunk egymástól, mert nekem a szülői háznál van munka?
Másnak is ilyen fura gondolkodásúak a szülei?
22L
Majd ha lesz gyereked megérted. Addig én is sokszor nem értettem a szüleim dolgait. Például : "Miért nőttél fel?"
Vagy amikor Apu mindig oda adta a csokiját és üdítőjét.
Csak szeret és azt szeretné, hogy a közelébe maradj.
De persze el kell engedni én 26 évesen költöztem el otthonról és 250 Km-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!