Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem engedi hogy videózza...

Anyám nem engedi hogy videózzak, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma mondta mikor jöttünk haza, hogy megszakította a videóm feltöltését, mert nem szeretné, hogy

- fent legyen az arcom a neten (már vannak videóim), mert hogy elrabolnak meg blalbalba... ezt értem is, de nem adom ki a nevem, korom, lakcímem stb., vigyázok magamra.

Most meg bejött és közölte, hogy úgysem fogom ezt sokáig folytatni. Ez rosszul esett.

Értem hogy védeni akar, de ez nekem nem jó. Mit tegyek?

Lehetőleg olyanok írjanak, akik videósok és voltak már ebben a helyzetben, vagy nem szólják le ezt az egész hobbit.

2015. jan. 23. 13:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Milyen videókról van szó?

Amúgy ha nem csinálsz durvát hanem gameplay, cover, vlog, filmkritika stb az szerintem nyugodtan feltölthető.

2015. jan. 23. 14:07
 2/12 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy és mit csinálsz?

Anyud csak megakar védeni. Az internetnek nem csak ezek a veszélyei vannak, csak nézd meg hányan kötnek ki a napisz@ron és társain. Gondolom nem szívesen látnád magad valami ócska memeként.

Pluszban az internetes zaklatás is egy létező dolog.

Ha nagyon akarod ezt a videózást, akkor mutasd meg a szüleidnek, azt amit felakarsz tölteni és meséld el nekik, hogy ez számodra miért is jó.

2015. jan. 23. 14:07
 3/12 anonim ***** válasza:
24%
Ne akkor töltsd fel a videód mikor nem vagy otthon...
2015. jan. 23. 14:08
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem vagyok videós ilyen értelemben, bár vannak már fent videóim.

Én azt mondom, hogy anyud "kicsit" (kicsit = extrém mértékben) túlreagálja a dolgot. Nem attól fognak valakit elrabolni, mert Youtube-on egy nickévvel ellátott videóban feltűnik az arca. Ennyi erővel az utcára se mehetnél ki, mert láthatják az arcodat.

És akkor olyanokról még nem is beszéltem, hogy pl. sok iskola a végzősök tablóképeit is kipakolja internetre. Mégse raboltak el ez alapján senkit.

Viszont az is igaz, hogy aki az interneten színre lép, az rengeteg támadásnak van kitéve, és ami egyszer kikerül a netre, azt van, hogy lehetetlen eltüntetni. Aki csak akar, gúnyolódhat, viccet csinálhat belőled - láttam már nem egy ilyen videót -, lejárat tízezrek előtt. Ebben azért tényleg van valami. Én ezért nem tartom jónak, vagy legalábbis hatszor meg kell fontolni, ha valaki gyerekként felfedi magát a világ előtt. (Gondolom, még gyerek vagy.) Mi van, ha később megbánod, és a későbbiekben rossz kihatása lesz az életedre mondjuk egy félresikerült videónak? Nekem volt olyan ismerősöm, akinek egy videója kikerült a napisz..rra. Azóta eltelt pár év, már felnőtt lett, de még most is van, hogy belefut a rosszalló, gúnyolódó megjegyzésekbe.

Szóval összességében: vigyázni kell, de azért túlreagálni sem kell az internet veszélyeit.

2015. jan. 23. 14:08
 5/12 anonim ***** válasza:
takard ki az arcot mint a hiradoban szokas.
2015. jan. 23. 14:10
 6/12 A kérdező kommentje:

Film- és könyvkritika, valamint vloggal foglalkozom. Istenem, egy rakat ember ugyanezt csinálja, vannak nálam évekkel fiatalabbak is, mégse lett semmi bajuk. És mondom, hogy VIGYÁZOK MAGAMRA.

Nem érdekel, én szeretem ezt csinálni. Minden szart az orrom alá tolnak, de alig van olyan dolog, amit tényleg szívesen űzök.

Tudom, hogy az érmének két oldala is van, de vállalom a kockázatot. Ha ezt ő nem tudja elfogadni, sajnálom.

Csak dühös vagyok.

2015. jan. 23. 14:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Ha 18 elmúltál akkor semmi köze hozzá. Meg jelszó is létezik azon a gépen, ha zárolod attól a videód még tölt...
2015. jan. 23. 14:26
 8/12 A kérdező kommentje:

Zároltam, de lent kinyomta.

Most bejött a tesóm és megtárgyaltuk, hogy semmi személyes infót nem adok magamról és hogy akkor csinálhatom. Erre elkezdtem sírni. Most is sírok.

2015. jan. 23. 14:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Esetleg arra válaszolnál, hogy HÁNY ÉVES VAGY?
2015. jan. 23. 14:40
 10/12 A kérdező kommentje:
15.
2015. jan. 23. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!