Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem engedi hogy videózza...

Anyám nem engedi hogy videózzak, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma mondta mikor jöttünk haza, hogy megszakította a videóm feltöltését, mert nem szeretné, hogy

- fent legyen az arcom a neten (már vannak videóim), mert hogy elrabolnak meg blalbalba... ezt értem is, de nem adom ki a nevem, korom, lakcímem stb., vigyázok magamra.

Most meg bejött és közölte, hogy úgysem fogom ezt sokáig folytatni. Ez rosszul esett.

Értem hogy védeni akar, de ez nekem nem jó. Mit tegyek?

Lehetőleg olyanok írjanak, akik videósok és voltak már ebben a helyzetben, vagy nem szólják le ezt az egész hobbit.

2015. jan. 23. 13:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Lehet van valami sötét titka és attól fél, ha feltörsz akkor benne lesz a blikkben, hogy az ismert vlogger famíliája, anyja, apja stb. miket művel(t). :D
2015. jan. 23. 14:59
 12/12 A kérdező kommentje:

Hahahaha. :)

De komolyan mondta.

2015. jan. 23. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!