Miért nem engedi? (lent)

Figyelt kérdés
Karikás a szemem, zavar, nincs önbizalmam ezt mind tudja.. Csak egy kis korrektort szeretnék, nem úgy akarok kinézni mint egy.. Szóval semmi extra csak legyen önbizalmam, minden nap szembesülök vele.(megemlítik stb) Nem értem miért ellenzi, körömlakkot használhatok, ünnpekre mindig ki szempillaspíráloztam magam. Jól tanulok, nem lógok. Mindig azt mondja mikor felhozom: "Meg kell tanulnod elfogadni!" Segítsetek, nagyon megköszönném. 13/L

2015. jan. 17. 11:47
 1/9 anonim ***** válasza:
37%

A korrektoron kívül 1000+1 értelmes dolgot tehetnél ellene!

Aludj, netezz kevesebbet, egyél normálisan!

2015. jan. 17. 11:53
 2/9 anonim ***** válasza:
44%
Ettől még nem lesz valaki csúnyább vagy kevesebb. Viszont a biztonság kedvéért el kellene menned egy vérvételre legalább, mert ha nem a kialvatlanság miatt van, akkor az valamely betegségre is utalhat.
2015. jan. 17. 12:03
 3/9 anonim ***** válasza:
53%

Igaza van, tényleg el kellene így fogadnod magadat, mert ha rászoksz a korrektorra és arra, hogy soha nem látod úgy az arcod, amilyen valójában, akkor később arra a szintre is eljuthatsz, hogy fürdés közben, alvás közben is ki vagy sminkelve. 13 évesen teljesen felesleges még a korrektor. Egyébként kik említik meg minden áldott nap?

Tudom, miről beszélek egyébként, nekem is nagyon karikás a szemem, genetikailag (anyukám is ilyen), szóval tudom, hogy nincsen semmi betegség nálam a háttérben. Ennek ellenére sosem takargattam, mert én ilyen vagyok és kész. Aki pedig beszól rá, azzal nem foglalkozom. Én se szidok másokat olyan dolgok miatt, amiről nem tehetnek. Megtanultam így szeretni magam, ezzel a hozzáállással pedig könnyű párt is találni már. Barátomat soha egy percig nem zavarta, hogy karikás és sötét a szemem körüli rész.

2015. jan. 17. 12:09
 4/9 anonim ***** válasza:
39%
Ez az aludj eleget és netezz kevesebbet dolog marhaság. Sajnos van akinél ez alapjáraton meg van, és max sminkkel tud ellene tenni. Nálam is megvan, ha egy huzamban 8-9-10 órát végigalszom, akkor is látszik. Ha fáradt vagyok akkor persze jobban kijön, de alapból is ott van mindig. Nem vagyok beteg, nemrég voltam vérvételen is, semmilyen vitaminhiányom sincs... ilyen géneket örököltem. Igen, el kell fogadni, de minimálisan tehetsz ellene. Bár pár 100 forintért is kaphatsz alapozót, azt meg még zsebpénzből is be tudod szerezni. Lehet hogy anyádnak fel sem tűnne hogy van rajtad.
2015. jan. 17. 12:09
 5/9 A kérdező kommentje:

Meg van a napi alvásom (8-10 őra) Hétköznap nem is szoktam gépezni.. :) Max ha tanulásra kell, voltunk vérvételen semmi bajom, vitamint szedek (béres csepp+C v.).

Nem olyanak ismerem magam, mint aki úgy szokna rá, hogy rajta lenne, sőt! Ettől sem kell aggódni..

Kik mondják? A tanárok sokszor mondják, hogy "biztos jól vagyok?" "Nézzem meg xy arcát, neki milyen szép színes!".

Plusz az osztálytársaim..

ÉS a tükör.

2015. jan. 17. 20:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Egyébként, nagyon köszönöm az eddigi válaszokat!
2015. jan. 17. 20:59
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Modd el így az anyukádnak! Fel kéne neki valamit ajánlani cserébe. Szerintem ez beválna: Ha korábban érsz haza suliból, kitakarítod a házat/lakást, elkészíted az anyudnak a vacsit/kávét, amit szokott. Elmondod a szöveged, felajánlod, hogy a korrektort saját pénzből veszed, az anyuddal választod ki. Esetleg felajánlasz valami extra házimunkát is. Utolsó ötletként, ha mégse szimpatizál a felvetéseddel elmondod, hogy ha úgy látja, túl sokat használod, elkobozhatja. + Figyelj oda rá, hogy jó kedve legyen, ha kimerült, morcos, akkor inkább csak azt mondd, hogy azért kedveskedtél neki, mert nagyon szereted őt. Aztán megpróbálod legközelebb. Ha ez sem jön be, akkor passz.
2015. jan. 18. 16:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

bocsi, off: nem tudom ki pontozott le itt mindenkit majdnem, de remélem ezzel sikerült kiélnie a rossz napját...

de hogy mégse offoljak: ha nincs betegséged, és tényleg ennyire "rosszul festesz" szerinted, akkor jah, beszéld meg anyukáddal, hogy téged ez lelkileg mennyire zavar. Esetleg szerezz be korrektort, meg sminktörlő kendőt és mielőbb belépsz a bejáraton töröld le gyorsan.

2015. jan. 18. 21:30
 9/9 A kérdező kommentje:

Huh, elnézést rég jártam itt.

Sajnálom, inkább leszek karikás szemű, mint hazug.

Köszönöm a válaszokat! Rájöttem, hogy magamnak kell megfelelnem nem másoknak!

2015. márc. 29. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!