Anyám miért áll így ehhez a témához?
17 éves lány vagyok, és anyám azt a tényt, hogy barátom van és valószínűleg fogok szexuális életet élni, úgy kezeli mint egy 5 évest...
Tehát most ott tartok, hogy ha lefekszem a barátommal nem mondom el neki..
Szülők adnátok tanácsot vagy valami? Mármint, hogy anyámnak hogy mondjam majd el?
Mert az anyukám, és tisztelem annyira, hogy tudjon róla. Ugyanis bármi megtörténhet, és lehet hogy abban ő tudna majd segíteni. :)
Nem akarok neki minden alkalom után beszámolni, csak azért én például szeretném majd ha a gyerekem elmondja nekem, hogy él nemi életet.
Jaaa, ok. Azt hittem el akarod mondani, mindig.
Hát, ülj le vele, és mondd el, hogy "anya, a barátommal komoly a helyzet, szeretnénk szeretkezni/lefeküdni. szeretném, ha tudnád és, ha szükséges adnál tanácsot, és fordulhatnék ezzel is hozzád."
ha teljesen elutasító, akkor sajnálom. Akkor tud róla, hogy meg fog történni, de ennél többet te nem tehetsz. megnyíltál előtte, ezt neki el kell fogadnia. Ha támogat, akkor tuti el fogja mondani, hogy védekezzetek, csak akkor csináld ha biztos vagy benne, akármi. De ha elfogadja és elkezd tanácsot osztogatni, akkor mindenképp hallgasd végig, akkor is, ha vicces/kínos. legrosszabb esetben nem fogadod meg a tanácsát.
De mindenképp nyugodtan, érthetően, lényegre törően mondd el neki. És szerintem jövőidőben tedd meg, akkor is, ha már múltban kéne. :)
Meg csak 16 es fel eves ne csalj ;)
Es te nem lennel csalodott ha a 16 eves pici lanyod mar nem lenne szuz?? Epp hogy kijarta az altalanos sulit.
Nem kell elmondanod neki, hogy mit csinálsz a barátoddal. Nem kell mindenről tudnia, van ami magánügy. Gondolom ő se mondja el az ilyen dolgait.
Ha meg azt akarod, hogy ne kezeljen úgy, mint egy 5 évest, akkor ne viselkedj úgy.
Utolsónak: engem 24 évesen 5 évesként kezeltek, pedig NEM viselkedtem úgy (takarítottam, mosogattam, főztem, kertbe segítettem, a másik házunknál festettem, meszeltem, stb.).
Kérdező: nem kell neki beszámolnod róla. Esetleg megemlítheted, aztán ennyi. Sajnálom, hogy anyud ilyen korlátolt, nemhogy inkább segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!