Én vagyok túl frigid ehhez a "szájrapuszis" témához?
Voltam egy barátnőméknél vacsorázni a családjával (kb. 12-15 fő) és úgy üdvözölte egymást fiú és lány, anya és nagypapa, stb.. hogy szájrapuszit adtak egymásnak. Egyszóval az a 15 ember mindenkivel nyálat cserélt a családban. Má korábban láttam ilyet, mikor egy másik bnőm a nevelőapjának adott szájrapuszit egy boltban. Nekem ez "sok"!
Én ettől írtózom. Úgy elb*-szták vele az egész estémet, hogy nem igaz. Pedig amúgy nem vagyok frigid. Imádom a szexet, imádok huncutkodni, volt több barátom is, épphogy csak nem vagyok nimfomán, de ez.... Mikor egy nagymama szájon csókol egy 2 éves gyereket, az azért nem elég hardcore?
21/L
En se birom elviselni. Ha vendegsegbe megyek mar elore irtozom az arcra puszitol is. Ha a kerdesben szereplo szajrapuszit kellene adnom vagy kapnom akkor inkabb remete lennek.
Tinikent se birtam amikor az tobbi lany "korbenyalta" egymas arcat udvozleskent.
A frigid nem ezt jelenti!
Amúgy én sem bírom az ilyesmit, de az ő dolguk, nem? Gondolom, téged nem kényszerítettek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!