Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Én vagyok túl frigid ehhez a...

Én vagyok túl frigid ehhez a "szájrapuszis" témához?

Figyelt kérdés

Voltam egy barátnőméknél vacsorázni a családjával (kb. 12-15 fő) és úgy üdvözölte egymást fiú és lány, anya és nagypapa, stb.. hogy szájrapuszit adtak egymásnak. Egyszóval az a 15 ember mindenkivel nyálat cserélt a családban. Má korábban láttam ilyet, mikor egy másik bnőm a nevelőapjának adott szájrapuszit egy boltban. Nekem ez "sok"!

Én ettől írtózom. Úgy elb*-szták vele az egész estémet, hogy nem igaz. Pedig amúgy nem vagyok frigid. Imádom a szexet, imádok huncutkodni, volt több barátom is, épphogy csak nem vagyok nimfomán, de ez.... Mikor egy nagymama szájon csókol egy 2 éves gyereket, az azért nem elég hardcore?

21/L

2014. dec. 8. 00:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
fordulj el b.meg, és tartsd meg magadnak a véleményed.
2014. dec. 8. 08:18
 12/20 anonim ***** válasza:
94%

Ez egy ocsmány amerikai szokás, mely az amcsi filmeken keresztül kezdett el beszivárogni hozzánk is.

Viszont az is gáz, hogy te ebbe szexet látsz bele.

2014. dec. 8. 08:45
 13/20 anonim ***** válasza:
72%

????????????????

Azt értem, hogy ezzel a szokással nem tudsz azonosulni...viszont nem értem hogyan kapcsolódik a témához a szexualitás, a frigidség, és a hardcore szó...

Valamit a fejedben nagyon összekevertél....emiatt nem is tudod helyén kezelni ezt a dolgot.

Nem mondom, hogy normális( vagyis az én családomban sem az) hgy mindenki szájrapuszil mindenkit, de azért nem akadok, ki,mhogy valakinél így van. Én nem veszek részt benne, plusz nem nézek oda, ha zavar...

A fejedben viszont nagyon gyorsan tedd helyre a fogalmakat...az,mhogy valakinek volt már több barátja meg semmit nem jelent egyébként szexuális téren...

2014. dec. 8. 08:47
 14/20 anonim ***** válasza:
28%
Megakadtatok a nagymamánál és a kétévesnél. A kérdező leírta, hogy a család felnőtt tagjai is szájonpuszilták egymást. Az ajak erogén zóna, nagyon is köze van a szexhez. Ennyi erővel a mellét is simogathatnák a női családtagoknak. A gyerekkel szemben pedig molesztálás. Beteg, aki ezt csinálja.
2014. dec. 8. 13:31
 15/20 anonim válasza:
A nagymamám szomszédja pont ugyan ezt csinálja velem, mindig! Utálom, így mikor találkozunk az udvaron, vagy bejön a nagyihoz, mikor én is ott vagyok (közös udvarjuk van) valahogy mindig valami akadály mögé kerülök, pl az asztal van közöttünk, és úgy köszönök: "csókolom mari néni!" a nagymamám is mindig próbál közénk állni, mert pontosan tudja, mennyire irtózom ettől. Elég komikus látvány vagyunk ilyenkor :D
2014. dec. 8. 18:14
 16/20 anonim ***** válasza:
23%

"Az ajak erogén zóna, nagyon is köze van a szexhez."

Családi csoportszex volt? NÁLAD erogén zóna, náluk családi.

Én se értem, miért csinálják, de azért nem kell túlzásokba esni.

2014. dec. 8. 20:32
 17/20 A kérdező kommentje:
14 és válaszoló. Esküszöm te vagy az egyetlen normális, aki felfogta amit írtam...
2014. dec. 8. 22:29
 18/20 anonim ***** válasza:
még nem láttam ilyet Mo-n, de elég gáz szokás, igen.
2014. dec. 8. 23:44
 19/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, itt TE vagy a beteg, hogy ha neked egy család (szerintem sem szép) szokásáról az jut eszedbe, hogy hány pasival dugtál.
2014. dec. 9. 00:41
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább az oroszoknál szokás a szájrapuszi,háromszor;jobbról-balról-jobbról.Azt olvastam.

Az amerikaiaknál nem szokás.Egyházi összejöveteknél megölelik egymást,de puszi nincs,semmilyen.Sőt manapság már a kézfogásról is leszoktak a fertőzésektől való félelem miatt.

Ha valakiről úgy látszik,hogy szájrapuszit akar adni,gyorsan oldalra lehet fordítani a fejedet,annyira ,hogy a szád helyett az arcodra cuppanjon.Lehet közben elnézést kérve nézni,hogy ne sértődjenek meg.

2014. dec. 28. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!