Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek anyumnak igaza...

Szerintetek anyumnak igaza van? Hibáztam?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Hétvégén megtörtént az első alkalom. 18 éves vagyok. És anyum azt mondta hogy nagyot csalódott bennem és hogy semmi tartásom nincs. Emiatt most nagyon rosszul érzem magam.

Szerintetek igaza van? Ti is így gondoljátok?

2023. nov. 10. 11:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

"Azért mondtam el, mert megijedtem hogy becsúszik valami ami nem kellene. És hogy jobb ha most tudja meg, mintha a pozitív teszttel mennék"

Meg is válaszoltad a kérdésedet. Nem a három hónappal van baja, hanem hogy ezek szerint baromira felelőtlen vagy.

2023. nov. 10. 15:09
 22/27 anonim ***** válasza:
82%
Az egy dolog, hogy nem védekeztél, de azért legalább ellenkeztél...?
2023. nov. 10. 15:11
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

"Azért mondtam el, mert megijedtem hogy becsúszik valami ami nem kellene. És hogy jobb ha most tudja meg, mintha a pozitív teszttel mennék"

Mármint nem védekeztetek? / Nem rendesen?

Ha ez így van akkor tök jogos, hogy anyud ki van borulva - bár itt nem a 3 hónap a baj

2023. nov. 10. 15:22
 24/27 A kérdező kommentje:
Akkor akadt ki amikor mondtam hogy csináltuk. Védekezni védekeztünk, csak félek hogy kiszakadt a gumi. Mert akkor amikor csináltuk, nem láttuk, de amikor dobtuk el akkor vettük észre hogy van rajta egy pici lyuk.
2023. nov. 10. 21:05
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarom elhinni hogy ennyi óvszer elszakad mint ahányat a gyakorin írnak. Több mint 10 éve óvszert használok és soha egyetlen eggyel sem volt problémám...

27N

2023. nov. 10. 21:13
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

És a kiszakadt gumira volt anyukádnak valami konstruktív javaslata? Pl. hogy esemény utáni tablettát kéne felíratni sürgősen?

Mert ha igen, akkor legalább volt értelme elmondanod. Ha nem, akkor egyrészt már csak imádkozhatsz, másrészt értelme se volt anyukádnak elmondanod.

2023. nov. 10. 21:22
 27/27 anonim ***** válasza:
Semmi koze hozzá.
2023. nov. 10. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!