Szerintetek anyumnak igaza van? Hibáztam?
3 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Hétvégén megtörtént az első alkalom. 18 éves vagyok. És anyum azt mondta hogy nagyot csalódott bennem és hogy semmi tartásom nincs. Emiatt most nagyon rosszul érzem magam.
Szerintetek igaza van? Ti is így gondoljátok?
Nincs igaza. Ha te jó döntésnek tartod, és vágytál is rá, nem csak kényszerből csináltad, akkor pláne nincs igaza.
Én 19 voltam amikor kicsit több, mint 4 hónap után lefeküdtem a barátommal, utána még 4 évig együtt voltunk. Nem bántam meg.
Mi a f. :D
Az én időmben az én körömben valamiért az volt a divat, hogy fél évet kell várni, mielőtt szexelsz a pároddal (vagyis először, szüzesség elvesztése). De fogalmam sincs, miért pont fél év, de minden barátnőm ezt mondta, hogy annyit kell várni. Úgyhogy annyit terveztem én is, anyukámnak is megmondtam. Oké, ez nem azt jelenti, hogy 6 hónapig csak csók :D Csak nem teszi be addig. Végül kisit kevesebb, mint 5 hónap után szexeltem vele először, és anyám kérdezte is, hogy nem vártam meg a fél évet? Most meg már azt mondom, ez rengeteg idő, úristen, a 3 hónap szerintem tök jó :D Most meg felnőttként 1-2 hétnél nem várok tovább soha.
Miért kellett elmondani neki?
Felnőtt ember vagy, a szexuális életed a párodon és a nőgyógyászodon kívül senkire sem tartozik!
Ebben hibáztál, de nagyot!
Mert nem is védekeztetek rendesen????
Jajj, te csak naptár szerint vagy felnőtt, lélekben még teljesen gyerek vagy.
Csak akkor meg nem kéne szexelni, mert az a felnőttek játéka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!