Szerintetek anyumnak igaza van? Hibáztam?
3 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Hétvégén megtörtént az első alkalom. 18 éves vagyok. És anyum azt mondta hogy nagyot csalódott bennem és hogy semmi tartásom nincs. Emiatt most nagyon rosszul érzem magam.
Szerintetek igaza van? Ti is így gondoljátok?
#8 Szerintem az normalis hogy elmondta anyukajanak, mert megbizik benne es szeretne ez megosztani vele. Az o dolga hogy kivel osztja meg. 18 evesen az ilyen kommunikacio normalis es eselyt ad arra hogy mondjuk anyukaja biztassa hogy menjen el nogyogyazhoz, beszeljenek fogamzasgatlasrol stb.
Sajnos anyukaja rosszul reagalt, felti a lanyat mindenfeletol, ez is ertheto.
#11-es, hát szerintem régen rossz, ha a nőgyógyászhoz menetel meg a fog.gátlás az első szex. élmény UTÁN kerül elő.
Erről akkor kéne beszélgetni, amikor már kezd érdeklődni a fiúk iránt, és sejthető, hogy előbb-utóbb lesz barátja, akivel (ha nem is most, de valamikor később) már nem csak csókolózni fognak.
17-re:
Ha így volt, azon viszont jogosan akadt ki! Ez esetben igazat adnék a kérdező anyukájának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!