Mit tegyek a kiközössítik a gyereket mert szegények vagyunk?
Tanárnőtől hallodttam hogy nagyon csunya megjegyzéseket tesznek a gyerekek azért mert takaritonöként dolgozom és egyedül nevelem ezér kiközössítették. Gondolom mert nincsenek menö cuccai.
Mit tudnék tenni ebben a hejzetben, én a legjobbat szeretném neki, de a gyerekek nagyon gonosznak tudnak lenni, ezt tapasztalatból tudom…
Először is: a gyereknek pszichológus. Néhány suliban is van, de a sima TB alapon támogatottba is érdemes lehet elvinni. A kiközösítés elég mély sebeket tud okozni egy gyereknek. Vagy ha van rá mód esetleg másik suli is lehet a megoldás - bár nem tudom mióta megy ez így, sosem voltak barátai?
És ahogy a 10-es is mondta, tényleg vannak turik, ahol árulnak menőbb cuccokat.
Semmit nem lehet tenni, ezen gyerekvállalás előtt kellett volna gondolkodni.
Mi is szegények voltunk, kb. az osztály csórója, és én is ki voltam közösítve emiatt. Ismerősköltől kapott, nekem amúgy rosszul álló, régi ruhákat meg cipőt kellett hordanom, soha nem tudtam semmit venni, sehova se mehettem, mert nem volt rá pénz, és igen, ezen kamaszkorban nagyon sokat tudnak gúnyolódni. A csóró diákok kb. mindenhol ki vannak közösítve, mert menő rajtuk röhögni.
"Nézd meg a Gyakori ismerkedős rovatát! Nincs diplomád? Akkor egy buta, proli, féreg vagy, aki rá se nézzen nőre"
????
Ilyet senki nem szokott írni, csak az incel pasik, hogy szerintük ezt gondolják a nők.
Haveromék fia magánsuliba jár, ahol van egyforma sulis ruha. Pont ezért. Így senki nem lóg ki a menő cuccaival, és az összetartozást erősíti a közös ruha és jelvény.
Vidd egy csóró suliba!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!