Mit tegyek a kiközössítik a gyereket mert szegények vagyunk?
Tanárnőtől hallodttam hogy nagyon csunya megjegyzéseket tesznek a gyerekek azért mert takaritonöként dolgozom és egyedül nevelem ezér kiközössítették. Gondolom mert nincsenek menö cuccai.
Mit tudnék tenni ebben a hejzetben, én a legjobbat szeretném neki, de a gyerekek nagyon gonosznak tudnak lenni, ezt tapasztalatból tudom…
Nem biztos, hogy bármit is lehetne tenni, de valahogy rá kellene őket vezetni arra, hogy a takarító munkája igenis fontos. Ezt a tanároknak kellene elvégezniük.
Valamint kiszámolni, hogy egy keresetből hogyan jönne ki a családjuk.
Nem hiszem, hogy azért nem játszik senki Pistikével, mert anyu takarítással keresi a kenyerét. Kisgyerekeknek nincs még kialakult érzékük vagyoni különbségekhez, ezt inkább a szülő sulykolja a gyerekbe. Szegények vagyunk ezért neked minden nehezebb lesz!
A tanárnő mondta, h valóban mondtak ilyet, mert egyenesen rákérdeztél nála.
Mélyebbre kell itt ásni, mi lehet a valódi probléma.
Engem is ilyesmi miatt közösítettek ki, ezért is alakult ki a szociális fóbiám ami sajnos mind máig hatással van az életemre.
30F
Semmit, komolyan!
Egyrészt ez lehet neki motiváció, hogy többre vigye, másrészt ha nem jön neki össze gy jó élet, akkor jobb, ha már most, gyerekként megtanulja, hoy ez az élet vár rá.
Nézd meg a Gyakori ismerkedős rovatát! Nincs diplomád? Akkor egy buta, proli, féreg vagy, aki rá se nézzen nőre! Nem, nem számít, hogy többet keresel, mint sok diplomás, akkor is proli vagy! És buta! :(
Vagy...nincs ott valami másik suli? Ilyen csóróbb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!