Elveszítettem a gyermekem?
Valahogy itt sokaknak egyértelmű, hogy te is mennyire hibás vagy, pedig nekem több pszichológiai érzékem van, mint az első oldal válaszóinak együtt*20.
Nos a gyermeked apja egy féreg, emberi hulladék. Te azt leszámítva, hogy nem írtál semmi támogatásról, nem is láttam, hogy rosszat írnál. Valószínűleg, mert nem tudod, de az is lehet, hogy tényleg nincs akkora, mint ami egy élet kizárást igényelne, elvégre abból amit írtál, csak az látszik, hogy semmit sem tettél érte, se jót, se rosszat. Nem írod azt se, hogy olyan gusztustalan, hányingerkeltő dolgokat tettél volna, mint az apja, és az se, hogy akárhogy támogattad, beszéltél vele, segítetted, csak azt, hogy láttad, hogy egyre szarabbul van. Nem tudom mit csináltál, amit lehet nem tudsz, és nem írtál le, de kétlem, hogy vissza fog menni ünnepekre magától. Valahogy juttass el hozzá egy üzenetet, hogy nem tudod, téged miért zárt ki az életéből, de kész vagy arra, hogy meglásd, és megtudd a hibáidat, és szeretnél rajtuk változtatni, és úgy segíteni őt, ahogy az valóban jó, juttasd el hozzá a kérést, hogy írja le neked, miket lát, mi az indok, ami miatt téged is kitagadott, nem csak a bélféreg "apját".
Ha erre sem reagálna, akkor csak a remény marad meg, de erre azért szoktak reagálni. A semmiből a kitagadott anyám megkeres, hogy nem tudja, mit tett velem, de szeretné, ha leírnám neki, mert változni szeretne, belátni a hibáit? Persze, hogy megírom neki! :))
Ha van egy kis esze, nem keres titeket... Apját azért, mert egy toxic szr, téged pedig azért, mert ugyanolyan vagy, csak még gerinctelen is, aki képtelen kiállni a gyerekéért.
Ez van. Én sem keresem a családomat, mert lazán elnézték, hogy mostohaanyám napi szinten elhordjon mindennek, de bele nem szóltak volna. 10 éve elköltöztem, azóta nagyritkán írok 2-3 sort, hogy még élek, de ennél többre ne számítsanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!