Melyik lenne jobb?

Figyelt kérdés

A, családi üzletetekben dolgozni, 100e Ft-ért viszont a sajátod is csinálod. Viszont sok minden mást ( otthonra cuccok, bármi ami kellhet) megkapod és nem kell fizetni. Raknak fundamentát neked. Év végén egy nagyobb összeget is kapsz kb 600eft. Nem nehéz munka, amolyan mindenes, lazább közel van. Bármilyen segítség kell segítenek.

B, Elmenni más munkahelyre.

ma 10:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
Hát, ha a 100k-t minden hónapban félre tudod tenni, plusz azt a 600k-t akkor ez is megérős.
ma 10:08
 2/14 Katona Dius ***** válasza:
76%
Abból a 100asból neked kell kaját venned, vagy rezsit fizetni? Vagy az csak tisztán a tiéd?
ma 10:11
 3/14 anonim ***** válasza:
52%
"A" verzióban milyen költségeket kell nekem állni?
ma 10:35
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Bejelentett munka és bejelentett bér? Örökölni fogod a vállalkozást, hogy eltartsd magad 10-20-30 év múlva is? Enélkül hülyeség apró pénzért dolgozni.
ma 10:59
 5/14 anonim ***** válasza:
Írja h nem kell fizetni.
ma 11:26
 6/14 anonim ***** válasza:
55%
Ha lenne lehetőségem akkor inkább máshol dolgoznék. Sohasem üzletelnék a családtagokkal és a barátokkal.
ma 11:32
 7/14 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy???

Mert ha tanulsz, oké, dolgozol kicsit, kapsz érte némi pénzt, eltartanak.

Na de felnőttként ez nagyon nem oké. Adjon rendes fizetést, szállj be a költségekbe és intézd magad a megtakarításod.

ma 11:43
 8/14 anonim ***** válasza:
Szereted, amit csinálsz? El tudod képzelni ott a jövődet? Ezek is fontos kérdések.
ma 11:44
 9/14 A kérdező kommentje:

Az A verzióban csak az a költségem hogy amit megkívanok enni, vagy vlmit akkor megveszem. Külön lakást fizetik ahol barátnőmmel élek.

Ő neki is segítenek.

Igazából van diplomám de más okok miatt bele ragadtam az egészbe.

Én 36f vagyok, nővérem 46

ma 12:10
 10/14 anonim ***** válasza:

36 évesen kizárt, hogy belemennék.

De persze egy szerencsétlen flótásnak ez is jó.

ma 12:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!