Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek elrontom az életem?

Szerintetek elrontom az életem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Hamarosan meg fog születni a kislányunk, sajnos időközben eléggé megromlott a kapcsolatunk a párommal. Fontolgatja, hogy hazaköltözik a szüleihez, de semmi veszekedés vagy harag nincs köztünk, szóval normális felnőtt emberek módjára kezeljük a dolgot! Viszont engem nagyon bánt, belegondolva abba hogy ritkán látnám a lányomat. Véleményekre lennék kíváncsi, volt-e valaki hasonló cipőben? Hogy tud működni ezután?Van-e értelme abban reménykedni, hogy a pici érkezése javít a helyzeten?Köszi, ha válaszoltok!

37 éves Férfi vagyok

ma 18:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mitől romlott meg a kapcsolat, és ha már megromlott miért nem próbáljátok helyrehozni?
ma 19:02
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Egy rövid ideig lehet, hiszen az újdonság erejével hat a baba, de tartósan biztosan nem.

Szerintem a legjobb, ha leültök, megbeszélitek, és élje mindenki a saját életét - segítsétek, hiszen ott van a kicsi lány, de ne korlátozzátok egymást.

ma 19:02
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
A gyereked életét rontottátok el. Ennyi.
ma 19:12
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Nekünk is voltak gondok a házasságunk kb. második és harmadik évében, ott volt már a kisgyerek. Elmentünk egy párterápiára, amiben a feleségem nem is hitt eleinte, de megbeszéltük hogy jobb megpróbálni, mint élből elválni kisgyerekkel, házzal, stb. Meg végülis éreztük hogy fontosak vagyunk a másiknak, de mégsem ment valahogy. Szóval végigcsináltunk egy párterápiát, és nem rögtön, hanem fokozatosan dolgozva rajta, szinte észrevétlenül lett szuper a házasságunk. Idén lesz a 10. házassági évfordulónk, van két gyerek, boldogan élünk. Szóval én azt javaslom hogy küzdj, illetve ha lehet, menjetek el valami jó párterápiára. Nem ciki, hasznos. Hozzáértő külső segítőtől kaphattok útmutatásokat. Ne add fel! És a kulcs: sok szeretet! 37/F
ma 19:27
 5/7 anonim ***** válasza:
94%

Ha mindketten benne vagytok azért lehetne javítani a helyzeten, de ehhez mindkét fél kell. És ami fontos, hogy ez hosszú idő után javulna, ha a mindketten benne lennétek. (Természetesen az is benne van a pakliban hogy nem sikerül, de ha mindketten beleteszitek magatokat akkor erre kevés esély van).

A gyerek az nehezítő körülmény, hiszen, az esetek többségében stressz forrás. És nem amiatt mert rossz, hanem mert a szülők élete mondhatni felborul. Éjszakai kelések, nőknél hormonok, sírás, ha esetleg hasfájós vagy valami baj van, stb stb (ehhez is hozzáteszem hogy az esetek többségében).

Viszont írod hogy mindketten felnőtt emberek módjára kezelték a helyzetet. Ha a párod is így folytatja, akkor akkor mehetsz majd a gyerekhez amikor akarsz (persze ha valami közbejön, dolga van, stb, akkor nem, de ez sztem magától értetődő), ki tudod majd venni a részed az apaságból ha hagyja.

ma 19:31
 6/7 anonim ***** válasza:
33%

Mivel rontod el az életed?

Nyilván van oka a feleségednek arra, hogy otthagy. Az elején nyilván kevesebbszer fogod látni a gyereket, mert el nem viheted, oda meg nem enged. Később lehet, hogy majd igényt tart a babysitteri szolgáltatásaidra, már ha nem azért hagy ott, mert alkalmatlan apának tart.

ma 19:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Már elrontottad. Innentől már csak kármentés
ma 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!