Szerintetek nem ellenkező az erkölcsi szokásokkal (illetlen) az, hogyha egy anyuka 11-14 korú saját fiával/ival medencéznek, csipkedik egymást?
Figyelt kérdés
Ilyen korban szerintem nem illendő.
Szomszédék visítoznak mióta vettek trambulint. Szerintem az sem szokás, hogy a férjével "ölik" benne egymást a gyerekek előtt, viszont kamaszokkal pláne nem. Egy 35 körüli nőnek már ki kellett volna nőnie ebből.
Nem hinném, hogy maradi vagyok.
2023. okt. 31. 16:20
31/35 anonim válasza:
Orulok, hogy nem hinned, hogy maradi vagy. Sokkal jobb ugy leelni az eleted, hogy az se jut tudomasodra, hogy seggfej vagy.
Legalabb azt irtad volna, hogy idegesit, hogy athallatszik hozzatok.
33/35 anonim válasza:
Nem maradi vagy, hanem irigy. Valószínűleg öröm nélkül éled az életed, ezért bosszant, hogy más jól érzi magát. Ha csak a hang zavarna, azt még megérteném.
34/35 anonim válasza:
Milyen erkölcsi szokás tiltja a szülő-gyermek bármilyen játékosságát? Hol van az leírva, hogy csak két lépés távolságra közelíthetem meg, nehogy hozzáérjek, játékosan birkózzak, csipkelődjek vele? Egy boldog, szeretetteljes családban bizony van ilyen , amit te elítélsz, erkölcstelennek tartasz. Sajnálom, hogy neked ez valószínüleg nem adatott meg. 63 N
35/35 anonim válasza:
Kérdező nálad nagy bajok vannak a toronyban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!