Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek nem ellenkező az...

Szerintetek nem ellenkező az erkölcsi szokásokkal (illetlen) az, hogyha egy anyuka 11-14 korú saját fiával/ival medencéznek, csipkedik egymást?

Figyelt kérdés

Ilyen korban szerintem nem illendő.

Szomszédék visítoznak mióta vettek trambulint. Szerintem az sem szokás, hogy a férjével "ölik" benne egymást a gyerekek előtt, viszont kamaszokkal pláne nem. Egy 35 körüli nőnek már ki kellett volna nőnie ebből.

Nem hinném, hogy maradi vagyok.

2023. okt. 31. 16:20
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Orulok, hogy nem hinned, hogy maradi vagy. Sokkal jobb ugy leelni az eleted, hogy az se jut tudomasodra, hogy seggfej vagy.

Legalabb azt irtad volna, hogy idegesit, hogy athallatszik hozzatok.

2023. nov. 20. 22:54
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Haladó vagy, és ezért zavar!
2023. nov. 21. 09:30
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem maradi vagy, hanem irigy. Valószínűleg öröm nélkül éled az életed, ezért bosszant, hogy más jól érzi magát. Ha csak a hang zavarna, azt még megérteném.
2023. nov. 29. 10:25
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Milyen erkölcsi szokás tiltja a szülő-gyermek bármilyen játékosságát? Hol van az leírva, hogy csak két lépés távolságra közelíthetem meg, nehogy hozzáérjek, játékosan birkózzak, csipkelődjek vele? Egy boldog, szeretetteljes családban bizony van ilyen , amit te elítélsz, erkölcstelennek tartasz. Sajnálom, hogy neked ez valószínüleg nem adatott meg. 63 N
2023. nov. 29. 12:43
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező nálad nagy bajok vannak a toronyban!
2023. nov. 29. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!