Szerintetek nem ellenkező az erkölcsi szokásokkal (illetlen) az, hogyha egy anyuka 11-14 korú saját fiával/ival medencéznek, csipkedik egymást?
Ilyen korban szerintem nem illendő.
Szomszédék visítoznak mióta vettek trambulint. Szerintem az sem szokás, hogy a férjével "ölik" benne egymást a gyerekek előtt, viszont kamaszokkal pláne nem. Egy 35 körüli nőnek már ki kellett volna nőnie ebből.
Nem hinném, hogy maradi vagyok.
Én 30 vagyok, 12 éves lányommal mi is ugrálunk a trambulinon. Akkor én is illetlen vagyok? "ölik" egymást? Azaz hancúroznak, játszanak a férjével? Akkor lehet, hogy én illetlen vagyok, de rohadtul nem érdekel, mások mit gondolnak.
Egyébként az vagy. Hány éves vagy? 80?
Én 100 évesen is medencézni fogok, ha lehetőségem lesz rá és "ölöm" a kölköket rajta. Nehogy már ha nem vagyunk tinédzserek, akkor már nem is lehet hülyéskedni.
A kérdésed és a kiegészítésid olvasva téged megesz a sárga irigység, hogy a szomszéd család rendben van, a tiéd meg nem nem, nem illetlenség - Sőt, még az sem, ha a saját udvarukban felállított medencében meztelenül lubickolnak esetleg, ha az kívülről csak kukkoló számára látható. Utálom az ilyen embereket, mint a kérdező.
Te nem maradi vagy, hanem valami sokkal roszabb, ha azt hiszed, hogy ezek a tevékenységek életkorhoz kötöttek.
Gondolom azoknak is erősíted a táborát, akik szerint az animék gyekermesék, a videojátékok meg kisgyerekeknek valóak...
Hát kedves kérdező pedig maradi vagy. Miért ne érezhetnék jól magukat a szülők is? Azért mert szülők akkor már nekik nem jár semmi? Ha szülők akkor már nem lehet hülyéskedni, nevetni?? Jobb lenne neked ha a szomszédaid szó szerint ölnék egymást? Jobb lenne ha a veszekedést hallgatnád egész nap? Ha erre vágysz gyere költözz ide, itt az megy a szomszédban.
Én jobban örülnék ha trambuliznának, medencéznének. Sőt, lehet meg is kérdezném őket,hogy én is mehetek e! :-) Ne olyanokba köss bele akik jól érzik magukat a gyerekeikkel vagy a férjükkel! Vagy írigy vagy? A te férjed nem ilyen? A gyerekeid lesz@rnak? Az meg a te bajod. Remélem nem szólsz át a szomszédba hogy hagyják abba és nem rontod el a jókedvűket. Szégyeld magad inkább..
Három felnőtt gyerekem van. Homer Simpson fejű mamuszban járok itthon, egy nagy macival alszok, nyaranta medencézni járunk a gyerekeimmel, nyáron szeretem hasfájásig tele enni magam dobozos fagyival és a barátnőmmel néhány estén szeretünk bemenni az akkorra kihalt játszóra, hogy hintázzunk, ahogy tizenévesen tettük. Egyébként gondozó vagyok, felelősségteljes és strapás munkám van. Szerintem, ha megélem, még 100 évesen is élvezem, amit élvezek. Amihez nem kell komolyan viselkedni, ott nem fogom megtenni, kiélvezem, amit ki szeretnék élvezni. Amihez kell vagy illő megadni a komolyságát, ott megadom.
Karót nyeltnek lenni nem jó dolog.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Tényleg nincs semmi új kamu ötlet? Én nemrég olvastam ezt a kérdést, de már 10 évvel ezelőtti...
Mennyivel jobb lenne ha egy besavanyodott nőszemély lenne a szomszédod, aki nem tud a saját gyerekével szórakozni...
Igaz én "csak" 32 vagyok, a férjem 39, a gyerekünk meg 6, de szoktunk a gyerekkel trambulinozni, sőt: együtt ugráltunk az avarban meg a pocsolyákban az udvaron, mert vicces. Dobáltuk egymásra a faleveleket, nyáron medencézünk. A sulis sütivásárra, mert Halloween bulit tartottak a gyerekek kivoltam festve macskának, "macska" ruhában árultam a sütit és táncoltam a gyerekekkel 🤷🏼♀️. Jah, és tetovált vagyok, van mesefigurás pólóm és unikonisos a határidőnaplóm. Felelősségteljes munkánk van, a férjem mérnök én ápolónő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!