Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek nem ellenkező az...

Szerintetek nem ellenkező az erkölcsi szokásokkal (illetlen) az, hogyha egy anyuka 11-14 korú saját fiával/ival medencéznek, csipkedik egymást?

Figyelt kérdés

Ilyen korban szerintem nem illendő.

Szomszédék visítoznak mióta vettek trambulint. Szerintem az sem szokás, hogy a férjével "ölik" benne egymást a gyerekek előtt, viszont kamaszokkal pláne nem. Egy 35 körüli nőnek már ki kellett volna nőnie ebből.

Nem hinném, hogy maradi vagyok.

2023. okt. 31. 16:20
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Én 40 évesen is szeretek hülyéskedni - ugrálni, rohangálni, valamire felmászni, játszani, búnyózni, viccelődni. Nem fogok és nem is szeretnék "kinőni" ebből. Pont lesz@rom, hogy a magadfajta maradiak szerint mi illendő.
2023. okt. 31. 17:33
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Mi a férjemmel (húszas éveink végén vagyunk) együtt videojátékozunk, legózunk, sőt még trambulinparkba is járunk. Ha lesz gyerekünk, hárman fogunk videójátékozni és legózni, meg visítozni az ugrálóparkban.

Te meg vedd le a "nőnek ilyet nem illik mert középkorú" szemellenződed, ez már nem az 1950-es évek, és inkább te is érezd jól magad.

2023. okt. 31. 18:04
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Erkölcsi szokás? Ezeknek a dolgoknak mi köze az erkölcshöz? Egyébként ez nem illendőség vagy nem illendőség kérdése, hogy valaki felnőttként is szeret szórakozni, "gyerek" lenni. Nincs ebben semmi rossz, inkább ilyen legyen valaki, mint belegyen savanyodva, hétköznap munka hétvégén meg max. tv, közben azon agyal, hogy már nemsokára megint hétfő, megint meló, közben meg hozzá sem lehet szólni, mert tiszta ideg.
2023. okt. 31. 18:24
 14/35 anonim ***** válasza:
96%
Jézus egy anya, aki játszik a gyerekeivel. Hová fajulhat még ez a világ? Mi lesz a következő? Egy apa, aki megpuszilja a lányát? Egy nagyapa, aki lovacskásat játszik az unokáival? Ez a világ maga a fertő!
2023. okt. 31. 18:27
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak maradi vagy, de kotnyeles hülye is. Szívesen.
2023. okt. 31. 18:29
 16/35 anonim ***** válasza:
95%
8, néhány hete valaki ezzel szórakozik, múlt héten az eü kategóriában szórta a tíz éves kérdéseket.
2023. okt. 31. 18:30
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz mit szólsz,én 60x évesen a játszótéren hintáztam a 30x feletti lányommal.
2023. okt. 31. 18:34
 18/35 anonim ***** válasza:
95%
17-es, nem semmi, emiatt biztos, hogy kiakad nála a mutató, az se kutya azért, hogy én meg 40 éves fejjel néha-néha videojátékozok, meg rc modellel foglalkozok (autó). Meg simán leállnék legózni bármelyik rokon gyerekkel, ha arról van szó.
2023. okt. 31. 18:44
 19/35 anonim ***** válasza:
93%
17es, a szomszédunkban egy 70-es házaspár lakik (72 és 75), nyáron ha kint vannak szól a zene, főleg amikor a feleség a lekvárt főzi be üstben. Általában operett vagy Szécsi Pál (és hasonló, régi táncdalénekesek, sanzonok stb). A férj néha énekel is hozzá. A lányunk már felismeri az első dallamokból a legtöbbet, néha énekli is. (10es voltam)
2023. okt. 31. 19:23
 20/35 anonim ***** válasza:
94%
40 vagyok, medencézek és trambulinozok is a gyerekekkel, ráadásul nem fapofával,van vagy fél köbméter plüssöm,imádom a rajzfilmes/ képregényes göncöket, és kamionsofőr vagyok. Miért is kellene nyuggerként viselkedni ?
2023. okt. 31. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!