Szerintetek nem ellenkező az erkölcsi szokásokkal (illetlen) az, hogyha egy anyuka 11-14 korú saját fiával/ival medencéznek, csipkedik egymást?
Ilyen korban szerintem nem illendő.
Szomszédék visítoznak mióta vettek trambulint. Szerintem az sem szokás, hogy a férjével "ölik" benne egymást a gyerekek előtt, viszont kamaszokkal pláne nem. Egy 35 körüli nőnek már ki kellett volna nőnie ebből.
Nem hinném, hogy maradi vagyok.
Mi a baj azzal, hogy együtt medencéznek? Gondolom, fürdőruhában/fürdőgatyában van mindenki. Vagy akkor strandra se járjon senki, mert nem illendő?
A tranmulinon meg csak fapofával szabad ugrálni vagy mi?
Ne lény ennyire besavanyodott, kérdező. Egyébként meg miért lesed a szomszédokat, nincs saját életed?
Nem tudom, mi az a maradi, de te nem látsz valamit jól. Olvasd el a kérdésed és kérdezd meg, hogy az olvasottak alapján, nem a megélésed alapján, mi a rossz ebben. Mivel nem fogsz találni, azt ajánlom, jobban ragadd meg a lényeget, hogy a problémát is leírd.
Nem tudjuk, mit tapasztaltál, csak a szöveget látjuk, és abban nincs semmi rossz. Ha ezt te valamiért nem így látod, akkor cimke nélkül, mint maradi, kezdj mélyebb önismeretbe, mert nálad van a hiba, amikor semleges, sőt pozitív megélésekre azt mondod, hogy nem illik. Minden ártalmatlan jókedv illendő.
Te majom karen...
Mit leskelődsz a szomszédok után?
Nem mindegy neked ki mit csinál a saját udvarán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!