Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek nem ellenkező az...

Szerintetek nem ellenkező az erkölcsi szokásokkal (illetlen) az, hogyha egy anyuka 11-14 korú saját fiával/ival medencéznek, csipkedik egymást?

Figyelt kérdés

Ilyen korban szerintem nem illendő.

Szomszédék visítoznak mióta vettek trambulint. Szerintem az sem szokás, hogy a férjével "ölik" benne egymást a gyerekek előtt, viszont kamaszokkal pláne nem. Egy 35 körüli nőnek már ki kellett volna nőnie ebből.

Nem hinném, hogy maradi vagyok.

2023. okt. 31. 16:20
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Hat nalunk en a fiamat es a lanyaimaz is szoktam frocskolni bedobni a vizbe csikizni hancurozni. Vagyis hat ooo ize a fiam inkabb engem vag be a vizbe 🤣 18 eves 190cm magas en meg 47 es 164cm 😁
2023. okt. 31. 21:56
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Az a durva, hogy unatkozik és még saját ötlete sincs, inkább régi kérdést másol.
2023. okt. 31. 21:57
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg nem illendő, sőt perverz ilyen korban a szomszéd után leselkedni, hogy mit csinál a trambulinon meg a medencében. Izgalmas életed lehet ha ezen kattogsz olyan szinten, hogy ide írsz. És ha itt mindenki azt írja, hogy ez elfogadhatatlan, és igen, igazad van, akkor mi van? Attól majd jobban érzed magad? Maradi vagy, aki azt gondolja, hogy attól mert valaki szülő lesz vagy elért bizonyos kort, akkor már úgy kell viselkednie, mintha seprűnyél lenne a s*ggében, azért, mert te - gyerekkel vagy anélkül - ilyen vagy. :D
2023. okt. 31. 21:59
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Mi a baj azzal, hogy együtt medencéznek? Gondolom, fürdőruhában/fürdőgatyában van mindenki. Vagy akkor strandra se járjon senki, mert nem illendő?

A tranmulinon meg csak fapofával szabad ugrálni vagy mi?

Ne lény ennyire besavanyodott, kérdező. Egyébként meg miért lesed a szomszédokat, nincs saját életed?

2023. okt. 31. 22:22
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
35 évesen unikornisos mamuszban járok itthon, Mickey egeres pizsamában alszom. A férjem 38 éves és van Star Wars-os mamusza. Ja! Kapaszkodj meg! Szoktunk a kertben tollasozni és fogócskázunk is a kutyával. Sőt! Nyáron vízipisztollyal lőttük egymást a medencében. 🤷‍♀️
2023. nov. 1. 16:25
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel szerintem semmi probléma nincsen.Ha ők így érzik jól magukat akkor hajrá.Szerintem inkább az a gáz ha a szülő leszarja a tini gyerekét és nem foglalkozik vele.
2023. nov. 1. 18:19
 27/35 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom, mi az a maradi, de te nem látsz valamit jól. Olvasd el a kérdésed és kérdezd meg, hogy az olvasottak alapján, nem a megélésed alapján, mi a rossz ebben. Mivel nem fogsz találni, azt ajánlom, jobban ragadd meg a lényeget, hogy a problémát is leírd.

Nem tudjuk, mit tapasztaltál, csak a szöveget látjuk, és abban nincs semmi rossz. Ha ezt te valamiért nem így látod, akkor cimke nélkül, mint maradi, kezdj mélyebb önismeretbe, mert nálad van a hiba, amikor semleges, sőt pozitív megélésekre azt mondod, hogy nem illik. Minden ártalmatlan jókedv illendő.

2023. nov. 1. 19:16
 28/35 NTBS ***** válasza:
100%
Végre néhány szülő, aki minőségi időt tölt a gyerekeivel. Úgyhogy szerintem rendben van.
2023. nov. 4. 17:15
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Te majom karen...

Mit leskelődsz a szomszédok után?

Nem mindegy neked ki mit csinál a saját udvarán?

2023. nov. 20. 10:49
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Boldog, szexuálisan kielégítő életet kívánok neked.
2023. nov. 20. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!