Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hunyorogva állnátok hozzá...

Hunyorogva állnátok hozzá hogyha leányotok pasija hetente három vacsorát fogyasztana nálatok, tőletek?

Figyelt kérdés
Nem alszik ott, csak bemennek a lány szobájába, visz leányomnak ételt és magának majd együtt esznek, filmet néznek. Ti kifizettetnétek az ételek egy-egy árát és követelnétek leányotokon? Ő bezzeg nem szokása a pasijához menni szülők miatt. Elég egyoldalú a helyzet. Mindketten dolgozó huszonévesek amúgy. Amennyiben eddig nem kértetek semmi közösbe adandó pénzt a pasitól, emiatt változna a véleményetek?
2023. okt. 31. 13:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
93%

"a ház urának vittek ajándékot, mert ugye elsősorban őt kellett meggyőzni"

Ja, akkor mégsem akkor jártak a lányos házhoz, ha sajnálták a kajálásra a pénzt, hanem akkor, ha még mindig győzködni kellett az apósjelöltet.

2023. nov. 4. 21:07
 62/75 anonim ***** válasza:
100%
A hasonlat ettől még nem volt rossz, mert ilyenkor illet megetetni a ház legjobbjával a vendéget.
2023. nov. 4. 21:47
 63/75 anonim ***** válasza:
100%

"ilyenkor illet megetetni a ház legjobbjával a vendéget"

Ha már illemről beszélünk: a vendégnek meg illett vendégként, méghozzá udvarias vendégként viselkedni. Hát szemmel láthatóan itt semmi ilyesmi fel sem merül. :)

2023. nov. 4. 21:50
 64/75 anonim ***** válasza:
100%

Amikor 22 körül voltam, volt egy pasim, nevezzük Gézának. Több, mint 2 évig együtt voltunk, sokat volt nálam. Jól kerestem,nagy albérlet, hónap végén is jutott még kaja.

Géza néha hozott ezt-azt, házi kolbász rokontól, stb.

Egyszer Géza lakásában nagyobb felújítás volt, így megkért, hagy aludjon nálam 1-másfél hétig.

Abból egy hónap lett. Akkor már finoman megjegyeztem, ha további hónapokra maradna, a rezsibe, albérlet árába be lehet szállni. Megsértődött, mondván, hogy ő csak fürdik és alszik egyet,az nem költség.

Mondtam neki, hogy kb én is,mert napi 14orat dolgozom, és a főbérlőmnek mégse mondhatom azt, hogy ha csak 8at vagyok otthon arra fizetek, vagy ha nyaralok egy hétig, azt vonja le.

Az a lényege a hosszú történetnek, hogy amíg vendég az ember, nem érzi a súlyát az ottlétének. A fiatalember úgy érzi valószínű, hogy csak néha eszik egy kicsit, az nem zavaró. Valószínű lett a heti egyből idővel heti 3,ed észre sem veszi, hogy ez már illetlen ilyen formában.

Talán nem vesz zokon egy olyat, hogy pl ma főzz te nekünk, vagy vmi hasonló rávezetés.

2023. nov. 4. 22:00
 65/75 anonim ***** válasza:
94%
Most akkor ki a sóher: az akinél hívatlan vendégként rendszeresen vacsoráznak /és ez nem tetszik neki/, vagy aki ilyen vendég, és nem járul hozzá a kiadásokhoz?
2023. nov. 5. 09:34
 66/75 anonim ***** válasza:
95%
És a hét többi napján hol vacsizik? Nem kérnék pénzt, azt kérném, hogy máshol töltse/töltsék az estéiket.
2023. nov. 5. 10:04
 67/75 anonim ***** válasza:
84%
Jó ez a kérdés. Meg kell tudni mi nem ízlik neki eléggé. Én 181 cm és hozzá 63 kg voltam míg azt ettem amit kaptam. Aztán elkezdtem eltartani magam, azt venni/enni amit szeretek és lettem 105 kg
2023. dec. 4. 16:28
 68/75 anonim ***** válasza:
80%
Ki használja még azt a szót, hogy "leány"?
2023. dec. 4. 21:40
 69/75 anonim ***** válasza:
80%
Én a "hunyorogva"-n gondolkoztam el. Arra gondoltam, az "rossz szemmel nézi" lehet.
2023. dec. 4. 21:52
 70/75 anonim ***** válasza:
100%

"Ki használja még azt a szót, hogy "leány"?"

Erdélyiek például.

2023. dec. 4. 22:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!