Hunyorogva állnátok hozzá hogyha leányotok pasija hetente három vacsorát fogyasztana nálatok, tőletek?
Mindketten dolgozó huszonévesek, biztosan nem kerülgetném őket,lehet menni albérletbe/társbérletbe stb és lehet lepontozni.
És szerintem irtó parasztság heti 3x dolgozó huszonévestől, hogy másnál eszik.Ez még tizenévesen belefér,hogy nem veszik észre magukat, de dolgozó emberként már szerintem nem.És ez nem sóherség.
"Nagyon jó megoldás, tényleg... Ahelyett, hogy elkezdenétek végre kommunikálni egymással..."
Hja, miután itt is a többség szerint sóherség, ugye
23!
Mondjuk nyilván nem olvastad a kommentemet amire a fenti válasz jött, ha ezt a következtetés vontad le.
Szerintem mondjuk anyagilag is érdekes. "Egy tál étel" tehát egy fiatal pasi ebédje mennyiből jöhet ki? 1500-2000 Ft (üdítővel, nasival)? Az heti háromszor, 5 héttel számolva 20-30 ezer Ft havonta. Eszerint a cikk szerint egy átlagos magyar háztartasban 22,6 ezer Ft-ot tesznek félre átlagosan egy magyar háztartásban havonta. (Oké, 3 éves cikk, de őszintén szólva szerintem azóta csak rosszabb lett a helyzet.)
Szóval ha minden héten ott eszik a csávó háromszor azzal simán eleszi egy átlag magyar család havi megtakarításra szánható pénzét.
Nyilván más lenne ha a csaj is menne oda néha. De így pofátlanság. Még ha nem is probléma anyagilag, akkor is az. Amúgy is szedjék már össze magukat. Huszonévesen a gyerekszobában bujkálva randizni elég szánalmas dolog.
Ha csípném a srácot, és anyagilag beleférne, én nem szólnék. De milyen már az, hogy a srác, tényleg, ahogy írta valaki, mint egy önkiszolgálóban, szed magának, meg a csajnak, és bevonul, mint egy előkelő idegen, nem keveredve a család többi tagjával. Na ezt tuti nem tűrném.
És az is igaz, amit írtak, ezek mellett az élelmiszerárak mellett rendszeresen heti 3szor ott kajálni valahol nem pár ezres költség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!