Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hunyorogva állnátok hozzá...

Hunyorogva állnátok hozzá hogyha leányotok pasija hetente három vacsorát fogyasztana nálatok, tőletek?

Figyelt kérdés
Nem alszik ott, csak bemennek a lány szobájába, visz leányomnak ételt és magának majd együtt esznek, filmet néznek. Ti kifizettetnétek az ételek egy-egy árát és követelnétek leányotokon? Ő bezzeg nem szokása a pasijához menni szülők miatt. Elég egyoldalú a helyzet. Mindketten dolgozó huszonévesek amúgy. Amennyiben eddig nem kértetek semmi közösbe adandó pénzt a pasitól, emiatt változna a véleményetek?
2023. okt. 31. 13:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 babyboom567 ***** válasza:
89%

Mindketten dolgozó huszonévesek, biztosan nem kerülgetném őket,lehet menni albérletbe/társbérletbe stb és lehet lepontozni.

És szerintem irtó parasztság heti 3x dolgozó huszonévestől, hogy másnál eszik.Ez még tizenévesen belefér,hogy nem veszik észre magukat, de dolgozó emberként már szerintem nem.És ez nem sóherség.

2023. okt. 31. 14:25
 22/75 anonim ***** válasza:
68%

"Nagyon jó megoldás, tényleg... Ahelyett, hogy elkezdenétek végre kommunikálni egymással..."

Hja, miután itt is a többség szerint sóherség, ugye

2023. okt. 31. 14:26
 23/75 anonim ***** válasza:
1%
Miért szerinted az mi, ha sajnálsz napi egy tányér kaját attól a fiútól aki a leányodat kurálja??
2023. okt. 31. 14:32
 24/75 anonim ***** válasza:
85%

23!

Mondjuk nyilván nem olvastad a kommentemet amire a fenti válasz jött, ha ezt a következtetés vontad le.

2023. okt. 31. 14:40
 25/75 anonim ***** válasza:
94%
Én remélném, hogy időnként eszükbe jutna, hogy bevásároljanak, esetleg rendeljenek maguknak kaját. Nincs semmi baj, ha a filmezéshez bevisznek maguknak néhány szendvicset, de ha nagyon egyoldalú a dolog, zavarna, és lehet, hogy a lányomnak szóvá tenném, nem pénz, hanem a figyelmesség hiánya miatt. Ha a szülők házban laknak, akkor érdemes lehet egy lakrészt leválasztani a lánynak, ahol legalább a saját és pasija ellátását oldja meg. Ha lakás, akkor én nem biztos, hogy repesve örülnék, hogy egy kvázi idegen pasast kell kerülgetnem a saját otthonomban, ahol esetleg szeretnék én is pihenni, kiengedni munka után. Ez esetben, ha tényleg mindketten dolgoznak, szorgalmaznám az elköltözést. A fent leírták heti 1x, főként hétvégén rendben vannak, heti 3x sok.
2023. okt. 31. 14:42
 26/75 anonim ***** válasza:
17%
Nincs gyerekem, de ha lenne, ennyire skót azért nem lennék, hogy kifizettetném a párjával azt az egy-két tányér ételt. Igaz, így sem vagyok egy zsugori természet.
2023. okt. 31. 14:55
 27/75 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem mondjuk anyagilag is érdekes. "Egy tál étel" tehát egy fiatal pasi ebédje mennyiből jöhet ki? 1500-2000 Ft (üdítővel, nasival)? Az heti háromszor, 5 héttel számolva 20-30 ezer Ft havonta. Eszerint a cikk szerint egy átlagos magyar háztartasban 22,6 ezer Ft-ot tesznek félre átlagosan egy magyar háztartásban havonta. (Oké, 3 éves cikk, de őszintén szólva szerintem azóta csak rosszabb lett a helyzet.)

[link]

Szóval ha minden héten ott eszik a csávó háromszor azzal simán eleszi egy átlag magyar család havi megtakarításra szánható pénzét.

Nyilván más lenne ha a csaj is menne oda néha. De így pofátlanság. Még ha nem is probléma anyagilag, akkor is az. Amúgy is szedjék már össze magukat. Huszonévesen a gyerekszobában bujkálva randizni elég szánalmas dolog.

2023. okt. 31. 15:31
 28/75 anonim ***** válasza:
25%
Ha normális srác akkor beleférne.
2023. okt. 31. 15:32
 29/75 anonim ***** válasza:
94%

Ha csípném a srácot, és anyagilag beleférne, én nem szólnék. De milyen már az, hogy a srác, tényleg, ahogy írta valaki, mint egy önkiszolgálóban, szed magának, meg a csajnak, és bevonul, mint egy előkelő idegen, nem keveredve a család többi tagjával. Na ezt tuti nem tűrném.

És az is igaz, amit írtak, ezek mellett az élelmiszerárak mellett rendszeresen heti 3szor ott kajálni valahol nem pár ezres költség.

2023. okt. 31. 15:39
 30/75 anonim ***** válasza:
98%
Egy kérdés: meghívjátok egyáltalán a vacsira, vagy csak önállósítja magát? Miért ő viszi be a kaját?
2023. okt. 31. 15:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!