Hunyorogva állnátok hozzá hogyha leányotok pasija hetente három vacsorát fogyasztana nálatok, tőletek?
Jelen allas szerint igen,mert anyagilag belefer boven. De lanyom meg csak 5, nem tudom mi lesz 15 ev mulva.
Es igazabol az se nagyon szamit, hogy en mit mondok, vagy itt barki, mert minden csalad mas, ahogy a tied is kerdezo.
"Jelenleg úgy oldom meg, hogy magamnak nem veszek semmi "extrát"..."
Nagyon jó megoldás, tényleg... Ahelyett, hogy elkezdenétek végre kommunikálni egymással...
Nekem ez így alapból fura. Még csak kislányom van, úgyhogy nem teljesen tudom beleképzelni magam a sztoriba. De ha a saját fiatal koromra gondolok, akor én pl alapból nem ettem a szobámban. Nasizni még csak-csak, de ha egy család az ember, akkor főtt ételt enni szerintem az asztalnál szokás, együtt. Ha vendég van akkor őt is az asztalnál szoktam etetni. Hozzám tiniként ha jött valami srác akkor is az asztalnál kajáltunk a szüleimmel, nem az ágyamon ettük a pörköltet nokedlivel.
Azt sem szeretem ha egy vendég a konyhámban nyúlkál amúgy, szólnék a lányomnak hogy beszéljen a pasijával emiatt. A lányomnak meg elondanám, hogy amennyiben itt óhajtanak enni a párjával, szépen bújjanak elő a szobából és egyenek normálisan étkezőasztalnál. Aztán felőlem mehetnek filmezni, vagy dugni vagy amit csak akarnak. Persze gondolom hogy a pasi nem hozzám jön pofavizitre, de ha már az ételt megeszi, akkor igenis ennyire vegye a fáradtságot. Ha csak dugópajti akkor meg ne kosztoljon itt rendszeresen.
Az anyagi része nem zavarna a dolognak szerintem, bár fene tudja. Ha azt látnám, hogy a fiú soha semmit nem tesz bele (nem hívja meg a lányomat programokra, nem hoz néha valamit a vendégségbe) csak hónapokig vagy akár évekig kavirnyál nálunk a kaja körül, akkor lehet már elkezdene zavarni.
Nekem ez természetellenes, hogy a barátnőmék lakását önkiszolgáló étkezőnek nézném.
Ha alkalmanként a barátnő kínálgatna engem, az még hagyján, de rendszert abból sem csinálnék.
Ha meg kialakulna egy ilyen rendszeres élethelyzet, akkor viszont én vetném fel a saját hozzájárulásom kérdését.
Ha soha semmit nem hozna,nem járnának sehova vagy ha igen akkor mindenki fizetné a saját fogyasztását, akkor zavarna és szólnék is érte.
Szobában nálunk nincs éves egyébként sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!