Hunyorogva állnátok hozzá hogyha leányotok pasija hetente három vacsorát fogyasztana nálatok, tőletek?
"Ha normális srác akkor beleférne."
Ebből az egészből látszik, hogy nem "normális"...
Tudom, nem ez a lényeg, de:
Miért a srác viszi be a kaját magának is és a lánynak is, idegen konyhából?
Engem pl. ez zavarna (amit megeszik, az forintosítva nem annyira). De el sem tudom képzelni a szitut. Akkor már miért nem a lány viszi be magának is, és a srácnak is a kaját?
"Akkor már miért nem a lány viszi be magának is, és a srácnak is a kaját?"
Mert nem házias - a fiú viszont (már most látszik, hogy) papucs...
"mikor nálunk van a csajos este"
Csak akkor van nálatok, ha te is akarod. Állj a sarkadra és mondj nemet, ha nem tetszik, egyszerű. Ne legyetek már mind ilyen tutyimutyik férfi létetekre, komolyan!
"Inkább etetek egy vőjelöltet, mint egy tinilánycsordát, mikor nálunk van a csajos este."
Ebből nem az jön le, hogy nem szokott zavarni...
Ha megterhelo anyagilag akkor es szova tennem az biztos.
Huszonevesen siman elkoltozhetne a lany ha mar akkora nagylany hogy van kapcsolata. Azt nem hagynam hogy a fiu atjarkaljon kufircolni. Oldjak meg a sajat lakasukon.
Mi direkt azert vallaltunk egy gyereket mert kettot nem birnank eltartani, igy az nem biztos hogy bele fog ferni hogy a barat nalunk zabaljon. Mikor a lanyom felnott lesz akkor lesz sajat lakasa vagy berel, vesz egyet hitelre es nem a szulokhoz hozza a fiut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!