Tegnapi felszelt, kicsit megbarnult burgonyát el lehet fogyasztani?
Tényleg erről a kérdésről az jutott eszedbe, hogy agymosott és életképtelen vagyok, csak mert megkérdeztem egy olyan dolgot, amit nem tudok? Eddig így tanultak az emberek, de gondolom te már úgy bújtál ki az anyaméhből, hogy a világ összes tudása a fejedben volt.
Igen, az világos, de az összevágott és vajas tepsibe rakottat nem raknám szívesen át a vízbe. És azt sem tudom, hogy 2 nap elteltével nem indulnak-e el olyan folyamatok, amik az ételem ízét megváltoztatnák vagy gyomorrontást okoznának.
Legközelebb ne méltóztass válaszolni, ha rendes, emberi hangnemben képtelen vagy rá.
"Igen, az világos, de az összevágott és vajas tepsibe rakottat nem raknám szívesen át a vízbe."
Miért, mert vajas lesz a víz és legalább 3 Ft-nyi veszendőbe menne? Netán a kis kezecskéd?
Mondom én, hogy életképtelen vagy. (#1 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!