Az emberek szeretnek rossz minőségű, kifogásolható összetételű ételeket italokat fogyasztani?
Gyakorta találkozom azzal, hogy valamelyik gyorsétteremlánc hitvány terméke hogyan készül, mert otthon is olyant szeretne. A műfajban százszámra vannak jobbnál jobb receptek, de egyik sem elég jó.
A másik hasonló az ipari mennyiségben készülő dolgok pontos receptje kellene. Az ilyen-olyan áruházláncban kapható valaminek mi a PONTOS receptje. Hát gondolom, vágy 200 kg túrót, 50 kg módosított keményítőt…
Nem, nem vitatom el senkitől, hogy ilyent kérdezzen, ilyenekre vágyjon otthon. Csak csodálkozom.
Ez se nem kérdés, se nem érdeklődés, se nem információ kérés. Ez egy vélemény.
Ha fórumozni akarsz a Reddittel jobban járnál.
Van egy gyanúm. Ez pedig egy önátverés. A kellemes élményt, amit a társaság jelent összekapcsolják egy elképzelt ízzel.
Jól éreztem magam akkor, jókat ettünk, ittunk dumáltunk.
És hogy tudnám otthon megismételni…
Lehet csacskaság, nem tudom.
Bár zöldet nyomtam, de a 6. válasszal fenntartásaim vannak. Mindenhol ugyanolyan az alapos ok lehet arra, hogy ha Miskolcon, Szegeden, Kaposváron ettem olyant és ugyanazt kaptak, akkor ha Bécsben, Londonban stb. járok, ott sem lesz más. De attól még miért akarom „hazavinni”.
Az ételhez kapcsolódó kellemes emlékek már elfogadhatóbbak. Abban tényleg lehet valami.
Mindenesetre köszönöm, hogy szántatok rá időt.
1.; 2.! Én is szeretlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!