Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az utóbbi időben a szüleim...

Az utóbbi időben a szüleim furcsán viselkednek? Ti mit vonnátok le ebből?

Figyelt kérdés
A szüleim több mint 20 éve házasok. Soha nem jártak sehova és egy kis faluban élünk.. Apukám soha nem vett neki semmit.. teljes mértékben kiszolgálja őt Anya. Az utóbbi időben eljárnak itthonról minden hónapban kétszer kb. készülődnek és ha kérdezem tőlük hova mennek, akkor zavarba jönnek.. Nem veszik fel a telefont. Ha kikapcsolódásról lenne szó, akkor nyíltan megmondanák, hogy elmegyünk pl.: moziba, enni..sbt. De nem így történik.. Anya soha nem ad a külsejére és mikor ez van, akkor mindig elmegy kozmetikába és egy kicsit jobban néz ki..

2023. okt. 26. 19:56
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
81%
Azt, amit mindenki: hogy semmi közöd hozzá.
2023. okt. 26. 20:05
 2/40 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs. Mondanám, hogy őket kérdezd, de ők nem mondanak semmit. Ha nem akarnak erről beszélni, ne erőltesd
2023. okt. 26. 20:07
 3/40 A kérdező kommentje:
Amíg az ő vérük vagyok és az apám nevét viselem addig igenis van közöm hozzá. Mert, ha valami mocskos dolog derülne ki, azzal az én nevem is bemocskolódik.
2023. okt. 26. 20:08
 4/40 anonim ***** válasza:
91%
És az miben lenne más ha tudnál róla?
2023. okt. 26. 20:10
 5/40 A kérdező kommentje:
Akkor te legyintenél a férjed kis sunyi dolgaira csak mert semmi közöd hozzá?
2023. okt. 26. 20:10
 6/40 anonim ***** válasza:
89%
A saját szüleiért nem a gyereknek kell felelnie... A férj meg hogy jön ide mikor a szüleidről van szó?
2023. okt. 26. 20:13
 7/40 anonim ***** válasza:
85%
Hozzámentél a saját apádhoz?
2023. okt. 26. 20:13
 8/40 A kérdező kommentje:

Úgy hogy más is a férje vagy az apja nevét viseli!!! Amíg Ők csináltak meg engem és világra hoztak, addig felelősek a tetteikért!

Ahogy te viseled a Férjed nevét, úgy én is az Apámét és addig közöm van hozzá, mert nem egy idegen! Egy idegenhez persze hogy nincsen közöm!

2023. okt. 26. 20:14
 9/40 anonim ***** válasza:
93%
Nekem nincs férjem xd de még mindig nem értem mire gondolsz konkrétan milyen sunyi meg mocskos dolgokról beszélsz?
2023. okt. 26. 20:16
 10/40 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy ez megdöbbentő lesz, de én már csak ilyen múlt századi vagyok: férfiként nem lesz férjem, biztosíthatlak róla. Viszont ahogy mondtam már, semmi közöd hozzá, mit és hol csinálnak kettesben. Hiába hisztizel.
2023. okt. 26. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!