Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyerekkorodban szüleid gyakran...

Gyerekkorodban szüleid gyakran vittek kirándulni? Ha nem, akkor mi volt az oka? Több ilyen programra lett volna igényed, vagy jó volt így?

Figyelt kérdés

2023. okt. 25. 13:47
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
A mi szüleink igen. Anyám rokonsága meg nem. Nem volt pénzük, de nem is erre szocializálódtak. Ferde szemmel is néztek ránk, amiért nyáron megyünk nyaralni, nem otthon segítünk.
2023. okt. 26. 11:28
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Anyám egyedül nevelt engem, ès a testvèremet. Apám nem fizetett gyerektartást, nem segített.

Albèrletben laktunk, nem volt semmi pènzünk. Nem kirándulgattunk, nem strandoltunk.

2023. okt. 26. 11:55
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igen. Bárcsak ne vitték volna! Utáltam.
2023. okt. 26. 12:25
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
19-es vagyok. Most elég rosszul érzem magam, hogy leírtam, milyen szép gyerekkorom volt, közben meg olvasom a többi hozzászólást és megszakad a szívem. Sajnálom, hogy ennyi embernek kimaradtak az életéből ezek az élmények.
2023. okt. 26. 12:32
 25/35 Metionin ***** válasza:
100%
Soha. Egyrészt csórók voltunk de pl. folyópart, séta, ilyenek ingyen van és sok szép hely van arrafelé, ahova később egyedül jártam biciklivel. Valószínűleg azért nem volt abszolút semmi családi program, mert a szüleim utálták egymást és nem akartak együtt menni sehova. Külön-külön simán vihettek volna de az igazat megvallva nemigen foglalkoztak velem, kitűnően kellett tanulni és mindent megcsinálni, amit rám bíztak, egyébiránt úgy kellett viselkednem, mintha nem is léteznék.
2023. okt. 26. 14:53
 26/35 Metionin ***** válasza:
80%
Ja amúgy ami íz igényt illeti, kisgyerekként totál leszartam, iskolás koromban viszont amikor minden évet azzal kezdtünk, hogy rajzold le, írd le, meséld el hol voltatok nyaralni stb. szöget ütött a fejembe, hogy a legtöbb osztálytársam megy a szüleivel ilyen dolgokra vagy ha mást nem akkor a mamához, mi meg vajon miért nem. Megkérdeztem anyámat, jutalmul elvert de választ nem kaptam. Tanulság: bölcsen kussoltam és kitalált nyaralós sztorikat mutattam be órán, hogy ne lógjak ki és hogy a tanárok ne mondják, hogy hazudok (utóbbi elég ironikus, sosem hitték el, hogy nem voltam sehol és hazudnom kellett, hogy ne higgyék azt, hogy hazudok).
2023. okt. 26. 14:58
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Na ne! Kapásból itt van néhány:

[link]

2023. okt. 26. 15:44
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, ez baromi szomorú. :(

Nagyon sajnálom.

2023. okt. 26. 15:52
 29/35 anonim ***** válasza:
95%

#26 Nekem egy általános iskolai osztálytársam volt, aki nagyon szegény családban nőtt fel, ráadásul nyakig ért náluk a kosz és szegény lány rettentően szégyellte ezt. Természetesen a ruháin is meglátszottak az otthoni körülmények és ezért rengetegen bántották az iskolában.

Aztán, egyszer azt a feladatot kaptuk, hogy "Írd le, mi szeretnél lenni felnőttként". Ez a lány annyit írt: "Boldog!"

Ebben az egy szóban minden fájdalma benne volt. Soha nem fogom elfelejteni, pedig nekem sem volt fényes gyerekkorom.

2023. okt. 26. 15:59
 30/35 anonim ***** válasza:
94%
29, Basszus, ez iszonyú fájdalmas...Komolyan elsírtam magam.
2023. okt. 26. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!