Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyerekkorodban szüleid gyakran...

Gyerekkorodban szüleid gyakran vittek kirándulni? Ha nem, akkor mi volt az oka? Több ilyen programra lett volna igényed, vagy jó volt így?

Figyelt kérdés

2023. okt. 25. 13:47
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
94%

Soha nem voltunk, mert annyira csórók voltunk, hogy még normális ennivalóra sem telt.

Amíg kicsi voltam, nyilván nem zavart, de később már igen, irigykedve hallgattam másokat. Nincs semmi pozitív családi emlékem....

2023. okt. 25. 14:01
 2/35 anonim ***** válasza:
94%

Igen, sokszor. Apukámnak oldalkocsis motorja volt, azzal jártunk mindenfelé. Hétvégi házunk volt a Dunaparton (most már az enyém), ha nem mentünk messzebbre, akkor ott voltunk. Apu egyik barátjának motorcsónakja volt, azzal is sokat voltunk a vízen. Már egész kicsi koromban megtanultam úszni, csodásak voltak a nyarak.

N

2023. okt. 25. 14:20
 3/35 anonim ***** válasza:
90%
Párhetente, hétvégenként.
2023. okt. 25. 14:40
 4/35 anonim ***** válasza:
86%
Sosem voltunk, de nem zavart, tudtam, hogy nem telik rá. A baráti körömben sem volt túl nagy divat a kirándulás, max falura mentek a rokonokhoz.
2023. okt. 25. 14:57
 5/35 anonim válasza:
91%
Nyaralni jártunk, meg néha elmentünk kirándulni, de nem volt rendszeres. A szüleim munkamániások voltak és inkább melózni mentünk, mint kikapcsolódni.
2023. okt. 25. 15:05
 6/35 anonim ***** válasza:
79%

Nem igazan jártunk kirándulni. Anyám sosem volt az a menős típus, a válás után pedig anyagilag is nagyon nehéz volt neki. Nyaralni egyszer voltunk vele, szép emlék. Apám vitt bennünket minden nyáron egy hétre: utáltam, mert az új felesége is jött termeszetesen.

Nem hiányzott amúgy a kirándulás sosem, anyamhoz hasonlóan én is jobban szeretek otthon lenni.

2023. okt. 25. 15:14
 7/35 anonim ***** válasza:
90%

Mi tavasztól őszig többször is mentünk minden évben ilyen fél napos kirándulásokra, de itt nem kell nagy dolgokra gondolni pl. elmentünk a közeli kilátóba és ilyesmik. Több napos nyaralásra évi egyszer max kétszer mentünk. (Szüleim kaptak cafetéria keretében üdélési csekket, majd SZÉP kártyát) De a nyár legnagyobb részét a Balatonon töltöttük, szerencsére közel laktunk hozzá.

Nekem jó volt így, a mai napig szeretek kimozdulni.

2023. okt. 25. 15:28
 8/35 anonim ***** válasza:
90%
Engem/minket inkább a nagyapám vitt kirándulni. Na nem nagy és drága utakra kell gondolni, hanem közeli, könnyen elérhető, de egy gyereknek mégis érdekes helyekre. Egy ovis (alsós) gyereknek nem is feltétlenül kell nagyobb kirándulás. Nagyapám világ életében aktív ember volt, sok mindent megélt, mesélt is. Szerettem ezeket a kirándulásokat. A szüleimmel néha szintén mentünk, de ők elég sokat dolgoztak, emellett nehéz volt az egész családnak érdekes kirándulást szervezni (12 év van a legkisebb és a legnagyobb testvérem között). Általánosban már a helyi gyerekekkel is mentünk, középiskola végétől pedig már magunknak is szerveztem.
2023. okt. 25. 15:33
 9/35 anonim ***** válasza:
92%

Anyu otthonülős volt, az évi rendes nyaraláson részt vett, de ennyi.

Apu hordott minket vasárnaponként kirándulni, korcsolyázni, állatkert, Vidámpark... csodálatos gyerekkorunk volt.

2023. okt. 25. 15:39
 10/35 anonim ***** válasza:
92%
Igen, gyakran jártunk. Nagy gyalogtúrákra mentünk, majd később amikor autónk lett, jártunk azzal is. Én ma is sokat kirándulok, ők is már 70 felé közeledve, amikor tehetik, mennek.
2023. okt. 25. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!