Mit tegyek ha a szuleim alig vesznek ennit en meg ehes vagyok?
Figyelt kérdés
Alapbol is eleg keveset eszek meg a sulyom is keves de alig lehet itthon valamit enni.(Nem eheztetnek csak keves amit eszunk)A szuleim cigiznek es arra megy el csomo penz es alig vesznek nekem valamit.Reggelit eszek meg talan vacsorat.Ebedet nem nagyon eszunk ha eszunk is akkor azt el kell sok fele osztani igy eleg keves marad mindenkinek.Meg akkor is nem tul laktatot eszunk.Es valamikor egesz jol elvagyok igy de mikor ram jon ilyen ilyen evesroham akkor legszivesebben mindent megennek de sajnos nem tehetem.Zsebpenzt nem adnak.Meg elvan szakadva par holmim de abbol sem vesznek ujat hiaba mondom nekik mindig csak igergetni tudnak..Beszelni se lehet veluk mert csak veszekedni tudnak velem es inkabb ha tehetem a szobamba maradok es ki sem jovok otthon.Gondoltam mar arra hogy ha van valami kaja akkor eldugdosom es akkor inkabb nem eszem akkor hogy kesobb legyen mit.Szoval mit tudnek tenni?Legyszi csak az irjon aki tud segiteni a negativ valaszokat hanyagoljuk.2023. okt. 23. 21:00
31/31 anonim válasza:
sajnos vannak ilyen szülők és a töketlen társadalom nem tesz semmit.
én az ilyeneket halálra ítélném. ha "csak egy kicsit"akar felnevelni jobb ha odaadja egy olyannak aki tényleg sokkal többet adna egy gyereknek. szerintem többszáz gyerek nő fel így. nyissátok ki a szemeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!