Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha a szuleim alig...

Mit tegyek ha a szuleim alig vesznek ennit en meg ehes vagyok?

Figyelt kérdés
Alapbol is eleg keveset eszek meg a sulyom is keves de alig lehet itthon valamit enni.(Nem eheztetnek csak keves amit eszunk)A szuleim cigiznek es arra megy el csomo penz es alig vesznek nekem valamit.Reggelit eszek meg talan vacsorat.Ebedet nem nagyon eszunk ha eszunk is akkor azt el kell sok fele osztani igy eleg keves marad mindenkinek.Meg akkor is nem tul laktatot eszunk.Es valamikor egesz jol elvagyok igy de mikor ram jon ilyen ilyen evesroham akkor legszivesebben mindent megennek de sajnos nem tehetem.Zsebpenzt nem adnak.Meg elvan szakadva par holmim de abbol sem vesznek ujat hiaba mondom nekik mindig csak igergetni tudnak..Beszelni se lehet veluk mert csak veszekedni tudnak velem es inkabb ha tehetem a szobamba maradok es ki sem jovok otthon.Gondoltam mar arra hogy ha van valami kaja akkor eldugdosom es akkor inkabb nem eszem akkor hogy kesobb legyen mit.Szoval mit tudnek tenni?Legyszi csak az irjon aki tud segiteni a negativ valaszokat hanyagoljuk.

2023. okt. 23. 21:00
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
97%
Rendkívül sajnállak kérdező. Az éhező emberek, pláne a gyerekek mindig elszomorítanak. Írj privatba légyszives, melyik megyében élsz. Ha tudok segítek!
2023. okt. 23. 22:34
 12/31 anonim ***** válasza:
80%

Egy függőnek mindig a függősége a fontosabb nem a kaja. Ha meg még az egyik iszik is mellé, az még jobb...

Próbály meg valamelyik nagyszölőhöz költözni.

2023. okt. 23. 22:35
 13/31 A kérdező kommentje:
Nincsenek nagyszüleim meghalt mind 1 van de az a határon van valami otthonban.A rokonok is messze laknak tőlünk illetve a szüleim nijcsenek is jóba velük.Egyébként igen az ebédért is kell fizetni.Van amúgy néha kenyér meg vaj meg talán felvágott de az is hamar elfogy és én már ennék mást is a vajas kenyeren kivül.
2023. okt. 23. 22:55
 14/31 A kérdező kommentje:
Hiába beszélek velúúk egyszerűen csak veszekedni tudnak velem nekem meg már elegem van hogy ha kérek valamit akkor arra so sincs pénzük de ha cigire kell akkor már egyből van pénzük :(.
2023. okt. 23. 22:59
 15/31 anonim ***** válasza:
84%
Hány éves vagy?
2023. okt. 23. 23:08
 16/31 anonim ***** válasza:
26%
Lopd el a cigijüket és add el.
2023. okt. 23. 23:37
 17/31 anonim ***** válasza:
2%

Hat mondjuk lehet nem internetre meg PC-re kéne költeni és akkor maradna kajára?

De ha más nem akkor nyúld le szüleid cigijét és cseréld el a tesókkal az aluljáróban kajára.

2023. okt. 23. 23:38
 18/31 anonim ***** válasza:
88%
De borzasztó, hogy így élnek gyerekek. Elszomorító tényleg. Írtam privátban, ruhát tartós élelmiszert tudok küldeni.
2023. okt. 23. 23:58
 19/31 anonim ***** válasza:
95%

Szólj az iskolában, hogy mindig éhes vagy, mert nincs otthon elég ennivaló!

Valakinek csak kellene segítenie a környezetedben, hogy ételhez juss.

Városban laktok?

2023. okt. 24. 03:39
 20/31 anonim válasza:
51%
10-es: célzott rá a poszt írója,hogy sokféle kell osztani az ételt. Bizonyos esetekben pl 3 iskolás gyerek, jár ingyen étkezés. Erről nem írt a poszt indítója,hogy hányan is vannak, így sajnos, nem tudni, hogy ez járna-e, bár talán a szülei elintéznék legalább ezt. Sajnos, más tanácsot nemigen adhatunk.
2023. okt. 24. 05:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!