Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha a szuleim alig...

Mit tegyek ha a szuleim alig vesznek ennit en meg ehes vagyok?

Figyelt kérdés
Alapbol is eleg keveset eszek meg a sulyom is keves de alig lehet itthon valamit enni.(Nem eheztetnek csak keves amit eszunk)A szuleim cigiznek es arra megy el csomo penz es alig vesznek nekem valamit.Reggelit eszek meg talan vacsorat.Ebedet nem nagyon eszunk ha eszunk is akkor azt el kell sok fele osztani igy eleg keves marad mindenkinek.Meg akkor is nem tul laktatot eszunk.Es valamikor egesz jol elvagyok igy de mikor ram jon ilyen ilyen evesroham akkor legszivesebben mindent megennek de sajnos nem tehetem.Zsebpenzt nem adnak.Meg elvan szakadva par holmim de abbol sem vesznek ujat hiaba mondom nekik mindig csak igergetni tudnak..Beszelni se lehet veluk mert csak veszekedni tudnak velem es inkabb ha tehetem a szobamba maradok es ki sem jovok otthon.Gondoltam mar arra hogy ha van valami kaja akkor eldugdosom es akkor inkabb nem eszem akkor hogy kesobb legyen mit.Szoval mit tudnek tenni?Legyszi csak az irjon aki tud segiteni a negativ valaszokat hanyagoljuk.

2023. okt. 23. 21:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
86%
Hány éves vagy? A sokfélé kell elosztani azt jelenti, hogy több testvéred is van? Ez esetben igaza van 21,-nek, az intezmenyi étkezés akar ingyenes is lehet.
2023. okt. 24. 06:21
 22/31 anonim ***** válasza:
15%
Hány éves vagy? 16 már tuti, ha ide regisztráltál, hétvégén vállalhatsz diákmunkát és tudsz ételt venni
2023. okt. 24. 06:33
 23/31 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó, diákmunkát el kellene felejteni. Egy tetves 2500 fős faluban nőttem fel, ahol városba busz úgy járt reggel 06:30 indult és 15:00-kor vissza. Addig iskolában voltam, én se tudtam soha diákmunkát vállalni pont ezért. Elképesztő elmaradott szegény települések vannak itthon, ezt ne felejtsük el!
2023. okt. 24. 12:57
 24/31 anonim ***** válasza:
90%

Menjen diákmunkára azért mert a szülei idióták..

Ha keresne pénzt azt is elszednék tőle valószínűleg.

Ha nem kamu a kérdés,a sztori akkor én megértelek,nekem is ilyen gyerekkorom volt,nálunk nem csak cigire ment el a pénz hanem alkoholra is...

Jaj de sokszor ettem a félig zöld almát a kertben,a savanyú szőlőt a lugasrol.

Mindenki tudta a faluban,hogy a szüleim alkeszok,a nagyszüleim,nagynéném,az összes rokon,mégsem tett senki semmit.

Bárcsak elvittek volna tőlük....

2023. okt. 24. 13:23
 25/31 anonim ***** válasza:
89%
Persze, még ő menjen diákmunkázni, mert a kedves szülők az alapvető szükségleteit nem elégítik ki. Nem a legújabb Iphonet akarja, hanem normális mennyiségű ételt és normális (értst, nem márkás, csak nem lyukas, elnyűtt stb.) ruhákat. Ha valaki gyereket vállal, nem opció ezeket biztosítania, hanem KÖTELESSÉGE.
2023. okt. 24. 14:52
 26/31 anonim ***** válasza:
71%

A legegyszerűbb az lenne, ha a kérdező felvenné a kapcsolatot a területileg illetékes családsegítővel/gyámhivatallal, jelezné a problémát, akár kérve, hogy emeljék őt ki a családból.

Vannak esetek, amikor az intézményi elhelyezés jobb a gyereknek.

2023. okt. 24. 14:53
 27/31 anonim ***** válasza:
44%

24es igazad van, inkább éhezzen csak nehogy dolgozzon, full logikus..

Nem azt mondtam hogy jó dolog a diákmunka, hanem azt hogy abból a pénzből tudna enni. Valamit valamiért. Itt mi a fenekünk a földhöz verhetjük, hogy fúúj rabszolga diákmunka, attól a kérdező még nem lakik jól.

26 persze, minden gyerek szíve vágya hogy naponta megverjék az idősebbek. Mert az megy az intézetben. 16 év felett meg nem adnak ki lakásotthonba

2023. okt. 24. 16:29
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

27 én is jártam hétvégén dolgozni

16 éves voltam amikor egy tanyán vállaltam munkát.

Tehenekkel,lovakkal,bárányokkal dolgoztam.

Anyámék elvették az összes pénzt minden vasárnap(egyszerre kaptam a szombati és a vasárnapi bért is )szóval szarnak dolgoztam annyit...

24

2023. okt. 24. 16:39
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen emberek miért szaporodnak?
2023. okt. 24. 17:19
 30/31 anonim ***** válasza:
37%
Fogadok valami 30 feletti munkanèlküli pióca, azèrt nem írja ki a korát.
2023. okt. 24. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!