Mit tegyek ha a szuleim alig vesznek ennit en meg ehes vagyok?
Menjen diákmunkára azért mert a szülei idióták..
Ha keresne pénzt azt is elszednék tőle valószínűleg.
Ha nem kamu a kérdés,a sztori akkor én megértelek,nekem is ilyen gyerekkorom volt,nálunk nem csak cigire ment el a pénz hanem alkoholra is...
Jaj de sokszor ettem a félig zöld almát a kertben,a savanyú szőlőt a lugasrol.
Mindenki tudta a faluban,hogy a szüleim alkeszok,a nagyszüleim,nagynéném,az összes rokon,mégsem tett senki semmit.
Bárcsak elvittek volna tőlük....
A legegyszerűbb az lenne, ha a kérdező felvenné a kapcsolatot a területileg illetékes családsegítővel/gyámhivatallal, jelezné a problémát, akár kérve, hogy emeljék őt ki a családból.
Vannak esetek, amikor az intézményi elhelyezés jobb a gyereknek.
24es igazad van, inkább éhezzen csak nehogy dolgozzon, full logikus..
Nem azt mondtam hogy jó dolog a diákmunka, hanem azt hogy abból a pénzből tudna enni. Valamit valamiért. Itt mi a fenekünk a földhöz verhetjük, hogy fúúj rabszolga diákmunka, attól a kérdező még nem lakik jól.
26 persze, minden gyerek szíve vágya hogy naponta megverjék az idősebbek. Mert az megy az intézetben. 16 év felett meg nem adnak ki lakásotthonba
27 én is jártam hétvégén dolgozni
16 éves voltam amikor egy tanyán vállaltam munkát.
Tehenekkel,lovakkal,bárányokkal dolgoztam.
Anyámék elvették az összes pénzt minden vasárnap(egyszerre kaptam a szombati és a vasárnapi bért is )szóval szarnak dolgoztam annyit...
24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!