Gáz, hogy ez bánt engem?
21!
De, joga van elvarni bármit. Neked is, a szomszednak is, a kerdezonek is. O pl elvarta, hogy az anyja elmenjen a diplomaosztora. Joga volt hozza? Igen. Azaz nyjanak joga volt nem elmenni? Igen.
A lepontozas meg nem érdekel
"Nem, nincsenek mindenkinek elvárásai a másik felé a másik életvitelével kapcsolatban, ne általánosíts, te nem vagy mindenki. Elvárásaink csak a tisztelet megadásával kapcsolatban lehetnek. "
Tényleg? Tehát ha van párod, nem várod el, hogy támogasson, vagy elmosogasson időnként, anyagtól nem várod el, hogy erdekleje hogy vagy, vagy ha még kiskorú vagy, gondoskodjon rólad, ha gyereked van, nem várod el, hogy szót fogadjon? Lehetne még sorolni. De, mindenkinek vannak elvarasai. Más kérdés, hogy reális e vagy sem, de attól még bizony elvar mindenki valamit a másiktól.
Igen, én vagyok a 20. is és igen, van egy életút, ami normálisnak, vagyis a társadalom nagy részének elfogadott akkor számít. Pl ha egy nagykorú, stabil párkapcsolatban élő felnőtt ember vállal gyereket, biztos anyagi hatterrel, az normális, ha a 16 éves két hónapos járás után anyu nyakára, az nem normális.n
Karokozasrol szó nem volt, nem is értem hogy jön ide. A csalódottság egy érzelem
Milyen érdekes, hogy kicsemegézed magadnak, ami neked tetszik, 22-es! "Elvárásaink csak a tisztelet megadásával kapcsolatban lehetnek." Ezt nem olvastad? A támogatás, elismerés a tisztelet része. Az életvitellel kapcsolatban nem lehetnek elvárások, de ez se a párkapcsolatra vonatkozik, ott nyilván lehetnek, csak semmi köze a kérdésbeli szituációhoz, hanem két különélő felnőtt viszonyára.
És kapaszkodj meg: a társadalom nagy részének elfogadott a 23 évnél későbbi diplomaszerzés, sőt tiszteletre méltó. Itt a társadalom kisebb része te vagy, mint ahogy azt a válaszok aránya mutatja. A 16 éves terhest megint tök fölöslegesen hoztad ide, irreleváns. A diplomaszerzés pozitívum, érték, előrejutás, nem felelőtlenség. Belefér az életbe, soha nincs késő. A számára megfelelő sorrendet mindenki maga állapítja meg.
Persze, hogy elmentem volna, és roppant büszke lettem volna rád!
Jaa...gratulálok!
19es, (5os,12es) I/3-ban utaltál saját magadra, miről beszélsz?😂
Attól, h nő vagy, még lehetsz farok, mint látható...
Azt meg majd nyilván te fogod megmondani, h mi a normális, ugye muckó? Fordítva ülsz a lovon.
Bár lehet te is ilyen ridegtartásban nőttél fel, neked ez a normál.
Én elmennék, valószínű, hogy a többi ott lévő nem is tudja, hogy 30 vagy és nem 24, meg amúgy is először és utoljára fog velük találkozni...
Én amúgy el sem mentem a sajátomra és nálunk ezen van ki a család, hogy a mesteresre majd had jöjjenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!