Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gáz, hogy ez bánt engem?

Gáz, hogy ez bánt engem?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék mások véleményére a témában, hatha kívülről maskent látjátok. Annak idejen időben elkezdtem az egyetemet, tartottam is az tantervet, de nem fejeztem be, munka, párkapcsolat, gyerek, építkezés közbe szólt, meg egy adag lustaság is. Idén fejeztem be végülis, 30 mar elmúltam. Gondolkodtam, hogy elmegyek a diplomaosztora, azert megis sok munkám volt benne es eleg nehez szak is volt. Anyám hallani se akart róla, hogy eljojjon, mert nem időben csináltam, öreg vagyok mar ehhez es nem fog egni miattam, hogy oregen fejeztem be a sulit. Engem ez eleg rosszul erintett, azt hittem azert egy kicsit buszke lesz ram, nem számítottam ilyen reakciora. Jogos volt a reakciója? Ti elmentetek volna a helyében a diplomaosztomra? Hülyén érzem magam, hogy megbántva érzem magam emiatt meg mindig.
2023. okt. 22. 11:28
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
93%
Itt maximum édesanya a gáz. Inkább örülne, hogy befejezted.
2023. okt. 22. 11:42
 2/30 anonim ***** válasza:
93%

Tőlem kaptál volna virágot, fotózkodtunk volna az egyetem aulájában és utána elvittelek volna a kedvenc éttermedbe.

Akár sushisba is, pedig azt nem nagyon szeretem.

2023. okt. 22. 11:45
 3/30 anonim ***** válasza:
96%

Úristen, milyen anyád van neked? Hogy jut eszedbe, hogy igaza lehet, kislány? Life-long learning, ilyenről ő még biztos nem hallott, gondolom, iskolázatlan, de te hallottál! Fel tudnám pofozni anyádat! Ébresztő, ideje, hogy átértékeld a kettőtök viszonyát. A korábbiakat is.

Gratulálok a teljesítményedhez, szorgalmadhoz, kitartásodhoz, legyél magadra büszke felnőtt. Máskor is.

2023. okt. 22. 11:57
 4/30 anonim ***** válasza:
91%

Jogos hogy megbántva érzed magad.

Anyádtól ez eléggé csúnya dolog, büszkének kellene lennie és ott lenne a helye.

2023. okt. 22. 12:08
 5/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem gáz, érthető, hogy bánt. De valahol az is érthető, hogy nem akar menni: csalódott benned
2023. okt. 22. 12:10
 6/30 anonim ***** válasza:
90%

Gáz anyukád reakciója...

Ha szerinte 30 évesen öreg vagy, akkor saját magáról mit gondol?🤔

Ráadásul nem henyéltél, hanem felépítetted az életed más területeit.

Arról nem is beszélve, h a diplomaosztón senki nem tudja, h hány évesek vagytok valójában, ez csak az ő fejébe létezik.

Ha ezt velem csinálná, én is kihagynék egy számára fontos alkalmon való megjelenést, kvittek vagyunk.

2023. okt. 22. 12:11
 7/30 anonim válasza:
88%
Teljesen érthető hogy bánt téged ez. Anyukád reakciója ami helytelen, nem így kellett volna ezt neki.
2023. okt. 22. 12:16
 8/30 anonim ***** válasza:
96%

Égne a feje, hogy öreg vagy hozzá... Úristen...

Az eszébe sem jutott, hogy azt is gondolhatnák az emberek, ha már másokkal foglalkozik, hogy simán lehetne ez a 3. vagy 4. diplomád is...

2023. okt. 22. 12:17
 9/30 anonim ***** válasza:
91%
Na az egyetem pont nem az a hely, ahol ha 30 (vagy akárhány) évesen tanulsz, már öreg vagy :D Nagyon sokan eleve később kezdik el, vagy csúsztatnak, ahogy te is, nincs ebben semmi, anyukád fejében viszont annál inkább gondok vannak
2023. okt. 22. 12:25
 10/30 A kérdező kommentje:
Há köszönöm a vigasztalást. Anyukam rendkívül intelligens es tanult nő, ezert is lepett meg. Gratulálni gratulált, csak nem akart eljönni, mert feleslegesnek talalta. 5-ös ezt kifejtenéd kérlek? Azert csalódott, mert nem feleltem meg az elvarasainak?
2023. okt. 22. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!